Във вторник ще имате благоприятно време да стабилизирате важни за вас отношения: в любовта, в семейството, в средата, където работите или живеете. Ще ви се наложи по-емоционално, чувствително да подходите към тях и да вложите повече чувства и доброта, откритост и искреност в чувствата си към хора, които са важни за вас. Тези от вас, които смятат, че отношенията им с околните трябва да са съобразени със собствените им желания и нагласи, днес могат да преживяват неприятен удар върху самочувствието си. Вторник може да бъде успешен ден за вашата работа и кариера, но успоредно с тази благоприятна тенденция ще върви още една, макар и по-слабо, която може да ви поставя пред трудни избори или някакъв вид изпитания. Казано накратко днес от вас ще зависи дали ще се възползвате от шансовет и късмета, който вторник ще ви даде или ще се “вкарате в един филм” изпълнен с някакви лъжи, илюзии, интриги и др.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес е добре да си помислите дали не сте пропуснали обещание, което някой очаква да изпълните. Използвайте този ден за уреждане на подобни ангажименти. Днес ще бъде важно да бъдете стабилни в семейството си и вашите близки да знаят, че ще могат да разчитат на вас. Забравете провалите и неудачите от близкото си минало. Пред вас възникват нови шансове и възможности, които ще изискат от вас по-голяма концентрация и отговорност. Опитайте се да живеете в реалността, в която се намирате за да избегнете разочарования или песимистични мисли. За Овен вторник носи благоприятни възможности свързани с финансови дела, плащания, получаване на пари, уреждане на спорни въпроси от финансов характер и др. За Лъв това ще бъде еидн интересен и ползотворен ден. За Стрелец почти както винаги, денят носи повече работа, както на работното ви място, така и във вашия дом.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, напрежението във вторник ще има пряко отношение към пътуване или хора, които живеят в други населени места. Това, което трябва да направите днес е да осигурите удобства на хората около вас. Това няма да остане незабелязано. Днес вие ще бъдете майка и баща, учител и проповедник, наставник и ще дават подкрепа, а не отпор. Забравете за конфликтите и избягвайте неприятностите! Вероятни са разходи за семейството, свързани с плащане на битови сметки или с подготовка за важно събитие. За Телец денят носи неприятна новина свързана с човек, когото познавате или с неуспех при изпълнение на важна за вас задача. За Дева във вторник ще възникне необходимост от някаква среща, посещение или присъствие на важно събиране. За Козирог разочарованията ще са свързани с ваши собствени действия и решения от близкото ви минало.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще бъде важно да се погрижите за себе си: за външния си вид, за здравето си, за душевния си и емоционален комфорт. Среща или разговор с приятели ще ви създаде безпокойство или угриженост за събития в техния живот. Във вторник ще имате непредвидени разходи, забавяния или отлагания свързани с пари. Днес не пренебрегвайте домашните си задължения и отговорности. Възможни са неочаквани пари, печалба и др. За Близнаци денят носи различни ангажименти с приятели и познати отблизо и далеч. За Везни събитията днес ще изискат един сериозен разговор или вземане на важно решение. За Водолей ще бъде важно да планират някои свои финансови действия до края на този месец.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще имате важен ден, в който ще бъде добре да осмислите преживяните досега от вас изпитания. Какъв е бил техния смисъл, на какво са ви научили. Днес може да възобновите комуникацията си със стари или позабравени приятели, познати, съученици, колеги и др. Новите познанства ще имат важно влияние върху духовното ви развитие. За Рак денят носи интересни новини или преживявания с мъж/мъже. За Скорпион внимание ще изискат неразрешение досега проблеми, включително такива свързани със здравето. За Риби внимание ще изискат решения или задачи свързани с някакъв вид имущество, собственост или стока.