Останките от разпадащата се ГЕРБ се разбунтуваха срещу пиарката на Бойко Севдалина Арнаудова, която изненадващо реши да играе сечено на бунтарите, които искат да сменят Борисов преди окончателно да е убил партията.

Сигнал до Narod.bg от редиците на шайката разкри, че важните гербопитеци се бесни на Севда ТВ, която си придавала важности на незаобиколим фактор и по цял ден пълнела главата на Буци с дивотии колко е велик и как без него ГЕРБ загива.

Така, вместо да сдава поста, каквито са очакванията на враждуващите лагери в ГЕРБ, Джипко Бибитков се самонавива, че без него партията съвсем ще се срине. За ролята на корпулентната Севда говори и фактът, че след изборния разгром, когато ГЕРБ беше изпратена в нокаут, отчаяният Буци се заключи в Банкя и сдаде временно властта именно на своята пиарка.

Както първи писахме, хунтата се раздира от вътрешни конфликти в битка кой да овладее останките от бившата управляваща партия. Враждуващите са две големи фракции, оглавявани от вечния мераклия за постове Томислав Дончев и политическата пеперудка Даниел Митов – Къдравата Сю.

Очевидно Севда ТВ е трън в очите в петата и на двете фракции, защото вместо да убеди Тиквата, че е време да се пенсионира и да харчи пачки от чекмеджето, преди да му го вземат, след като се установи откъде е пълнено, Буци продължава да упорства и да не сдава поста на нов лидер.