Четвъртък ще бъде един от онези дни, в които ще ви се наложи да се замислите относно посоката, която сте поели за развитие, пътят който сте избрали в едно такова сложно време. Бях писала преди време, че първите три месеца на годината ще ни поставят в различни необичайни ситуации, отваряйки различни изпитания за нас, преди да внесе някакво успокоение през следващата част на годината. Но и това ще бъде временно, защото 2023 маркира начало на големи трансформации, не само в личния живот на хората, но и в обществото, където живеем и в света. Днес трябва повече да разчитате на собствената си интуиция вземайки решения, или налагайки се да действате сами в необичайни за вас ситуации. Все повече ще се налага да разчитаме на вътрешния си потенциал и на заложбите, които сме принесли от предишните си прераждания. Те не са изчезнали, но спят дълбоко вътре в нас и чакат своето събуждане.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате интересен разговор или среща с човек, от кръга ви приятели или съседи. Като цяло комуникацията ви днес ще ангажира по-голяма част от времето ви. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване. В четвъртък може да ви зарадва новина или събитие свързано с бебе или с малко дете. Днес очаквайте да видите крайния резултат или да получите признание за приключен вече ваш професионален ангажимент. Днес ще имате важни задачи и отговорности свързани с дома си, които трябва да бъдат изпълнени. Организирайте се добре и не отлагайте нищо за утре, за после и т.н. За Овен денят носи различни преживявания свързани с любими хора от семейството, приятели или романтичен партньор. Много е вероятно тези преживявания да бъдат свързани по някакъв начин с човек, който в момента не е близо до вас. За Лъв денят носи работа, някакъв ангажимент или разговор с човек роден под знака на Козирог, Телец или Дева. За Стрелец, днес някои събития или ситуации ще ви накарат да се замислите какво трябва да се промени преди всичко в начина ви на живот или в начина ви на работа. Тези от вас, които са ангажирани със съдебна или юридическа институция, ще трябва да действат в много внимателно и без емоции.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък бъдете внимателни да не изберете погрешен начин и подход за разрешаване на своите проблеми. Бъдете предпазливи със съветите, които ще получите или с помощта, която някой ще ви предложи. Днес може да се разсърдите на приятел, който злоупотребява с вашето доверие и добрина. Важни събития или разговори ви очакват с хора родени под водните зодиакални знаци. Днес една новина или предложение може да отвори нова страница в живота ви. За Телец денят носи разговори или задачи свързани със семейството или с роднини от различни разстояния. За Дева освен здравето друг важен приоритет ще бъдат проблеми, които незнайно защо, все още не намират своето разрешение. За Козирог денят носи повече общуване с приятели или съмишленици по-важни теми или събития, които в момента се случват/ развиват.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък се концентрирайте върху семейните си и любовни дела. Опитайте се да извлечете най-доброто от възможностите, които ще имате днес да стабилизирате важни за вас отношения и да проведете разговори, които ще имат значение за бъдещето ви. Ваши роднини ще ви посетят в дома ви или ще ви потърсят по телефона за да споделят с вас техни неприятности или да потърсят помощ от вас. Това ще бъде благоприятен ден за възстановяване след боледуване, за терапия или други медицински процедури. За Близнаци денят носи събития свързани по различен начин с пари. Възможно е както получаване на пари, така и да възникнат неотложни разходи. За Везни четвъртък носи повече работа, нови идеи или възможности свързани с работа, кариера или бизнес. За Водолей днес ще възникне шанс или нова възможност свързана по някакъв начин с жена, която ще ви помогне да осъществите свой план или идея свързана с вашия дом или кариера.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събитията, които ще се развият в четвъртък и резултатите, които ще постигнат могат да ви разочароват или притеснят. Това ще касае предимно тези от вас, които живеят само за днес, без да виждат бъдещите перспективи на настоящите си преживявания. Това е ден, в който ще има много мистика, тайни и неясноти в ежедневието ви. Днес избягвайте да разрешавате финансови проблеми или отношения, които носят напрежение свързано с пари. За Рак денят носи принудителен застой, за да може да направите добра преценка на постигнатото досега и да начертаете някои нови планове и задачи за следващите дни и седмици. За Скорпион денят носи надежди, различни по теми разговори с хора представители на Риби, Рак или Скорпион. Днес може да направите своите планове за предстоящия уикенд. За Риби денят вещае разговор или среща с млада жена, с която ще планирате някой общи ваши действия и задачи.