Вторник носи притеснения по различни въпроси свързани с важни решения или промени които предстоят в живота ви. За някои от вас този ден носи затруднения при действия свързани със съдебна или юридическа институция. Невъзможността да реализирате днес някои от вашите планове може да ви накара да се чувствате неудачници или по някакъв начин да повлияе на вашето самочувствие. Денят носи различни преживявания свързани с деца, които не живеят при вас и събития в техния живот, върху които вие нямате контрол. Днес не е изключено да възникне шанс за постигане на важен успех или успешна изява за момчетата и младите мъже.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, вторник ще бъде важен ден за вас, в който резултатите ще зависят от проявеното ви чувство за отговорност и изпълнителност. Ще имате много задачи, които ще сте планирали от предишните няколко дни, или които ще възникнат днес. Всяка една задача ще бъде важна и ще е в основата на бъдещи успехи или признание за вашата дейност. Този ден може да ви изненада с промени и срещи с интересни хора. Ако сте родени под знака на Овен, днес повече мислете и по-малко действайте особено по задачи, които са свързани с някакъв риск или има много неяснота около тях. Родените под знака на Лъв ще предприемат пътуване или ще се ангажират сериозно с планове свързани с пътуване или с преместване. За Стрелец денят не носи събития, които да оставят някакъв спомен след себе си. Вие ще бъдете достатъчно заети със задачи, които очакват своето завършване.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще сте склонни да размишлявате за причините, които са предизвикали някои събития в живота ви, както и съответните последствия от тях. Това е динамичен и комуникативен ден с хора от близко и далечно разстояние. Важна новина може да бъде причина за разговор в дома или в семейството ви. Днес ще имате причина да размишлявате повече и да търсите нови варианти и шансове за лична реализация. Ако сте родени под знака на Телец денят носи напрежение в живота ви поради възникване на различни по характер конфликти и противопоставяния. За родените под знака на Дева това ще бъде ден, в който ще имате интересен разговор или преживяване свързано с момиче или с млада жена. Неприятностите в живота на родените под знака на Козирог ще са в следствие от допуснати грешки или закъснения през последните четири дни.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще ви вълнува успешното реализиране на ваши финансови дела, които ще изискват правилна преценка от ваша страна. Стремете се преди всичко към практично вземане на важни решения, отколкото постигане на успех на всяка цена. Ако допуснете грешки днес те ще са вследствие на вашето нетърпение или небрежност към детайлите. Днес може да проведете важен разговор с мъж, който да касае ваши професионални или семейни дела, финанси, документи и др. Ако сте родени под знака на Близнаци това ще бъде благоприятен ден за емоционални и любовни преживявания. Силен ден за тези, които са необвързани и търсят своята половинка в живота. Много планове и задачи очакват през този ден родените под знака на Везни. Не е изключен сериозен разговор с човек роден под знака на Рак, Риби или Скорпион, относно някои лични, семейни или професионални планове. На късмет днес могат да разчитат родените под знака на Водолей, но дали вие ще го използвате правилно и дали ще ви донесе успех –  това изцяло ще зависи от вас.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник не бъдете прекалено чувствителни и се постарайте да виждате позицията и на другата страна, като чувства, желания и цели. В професионален план успехи или важно развитие ще има за тези от вас, които се занимават с политика, имоти, стоки, антики и др. Днес не избързвайте с реакции относно всяка новина, която ще достигне до вас. Проверявайте източниците си и тяхната коректност. Не се влияйте от манипулации на други хора. Ако сте родени под знака на Рак днес може да имате различни срещи или да присъствате на събиране от семеен, професионален или политически характер. Несигурност и объркване може да възникне в живота на родените под знака на Скорпион. Днес за хубаво или за лошо ще бъдете под влияние на думи или действия на хора родени под огнени зодиакални знаци. За Риби денят носи полезен разговор с човек от кръга ви приятели. Днес ще има с какво да ви зарадва живота.