В сряда мислете з абъдещето си, като използвате опита, който сте натрупали досега. Стъпвайте на база от знания и умения, които сте усвоили вече. Това е ден за развитие, на действия, за нови начинания, но само с това, което вече знаете, можете, а не тепърва да се учите на нови неща. За тях ще дойде друго време… В сряда някои от вас ще проведат свериозни разговори или срещи свързани с имущество, материални или имотни интереси и дела. Добро развитие днес имат съдени дела свързани с имущество. В здравословен план нещата ще са нестабилни, с различни объркващи, по-скоро неприятни новини или информация отблизо и далеч. Ако се разболеете днес лечението ви ще отнеме повече време или ще наложи някаква промяна в начина ви на живот.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще трябва да покажете силата на своя характер, умението да контролирате емоции и чувства. Новините, които ви предстои да получите днес може да не ви харесат, да касаят неприятности с различни хора или с вас самите, да са свързани с някаква неочаквана неприятна ситуация. Бъдете внимателни в разговори и действия, с които ви предстои да се ангажирате днес. Както винаги, така и днес ще има какво да направите за по-добър комфорт в дома си. Ако сте родени под знака на Овен в сряда ще се ангажирате с планове, за които имате почти 100% сигурност че ще се реализират по начина, по който вие искате и очаквате. Ако сте родени под знака на Лъв днес ще ви дразнят думи или действия на хора, с които не живеете под един покрив. За родените под знака на Стрелец семейните и домашни задачи и ангажименти и днес няма да са малко. Колко от тях ще бъдат изпълнени ще зависи от вашата организация.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда ще имате средства и възможности за успешно реализиране на ангажименти свързани с дома и семейството ви. Възможно е да се обвържете с нещо, което касае жена от кръга ви роднини. Този ден носи приключване на една промяна или стартиране на нова, чието развитие ще се усети по-ярко през следващите няколко дни и седмици. Многото работа днес не винаги ще кореспондира с многото приходи, но труда ви няма да остане незабелязан или невъзнаграден. Ако сте родени под знака на Телец днес ще имате интересен или емоционален разговор с жена, която е ваша роднина, приятелка или съседка. Различни финансови ангажименти ще ангажират вниманието на родените под знака на Дева през този ден. Изненади сряда могат да очакват хората Козирог. От вашите ще се изиска да отсявате “ житото от плявата“ и да не вярвате на всичко, което ви се казва или ви се предлага.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда избягвайте да налагате своето мнение или воля на другите хора, тъй като задачата на този ден е да се научите да разбирате желанията и чувствата на хора, с които имате ежедневни контакти. Не търсете оправдание за вашите действия и грешки, а се стремете да не допускате такива. Днес ще имате възможност да възобновите или създадете интересно приятелство или познанство. Някои неясноти в живота ви днес може да бъдат причина за прояви на недоверие или подозрителност в думи и действия на хора около вас. Ако сте родени под знака на Близнаци днес ще се чувствате неуверени, тъжни, с липса на настроение за плодотворна работа. Различни новини, информация или предложения носи сряда за родените под знака на Везни. Родените под знака на Водолей ще трябва да отделят по-голяма част от времето си за някои домашни задачи и задължения, които сте отлагали досега.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, би било добре ако се приготвите за един по-освободен от големи отговорности ден (независимо от реалностите в живота ви) и си дадете време за почивка, за приятни занимания с неща, които ви зареждат с положителна енергия. Утре ще можете отново да се върнете към рутинните си задължения, които понякога са и доста неприятни и затормозяващи ви. В сряда ако е възможно прекарайте повече време извън дома си, идете някъде, срещнете се с роднини или с любими хора, които винаги имат позитивно излъчване. Мнозина днес ще следят развитието на здравословни или семейни проблеми на приятел или на близък човек. Ако сте родени под знака на Рак многото задачи днес могат да предизвикат тяхното прибързано реализиране, което ще се отрази върху качеството им. Ако сте родени под знака на Скорпион денят носи различни преживявания за вас свързани с хора родени под знака на Лъв, Овен или Стрелец, предимно такива които са от близкото ви обкръжение. На късмет днес мога да разчитат родените под знака на Риби, особено ако вложите своята енергия и внимание върху неприятности, които продължават достатъчно дълго време в живота ви.