В началото на седмицата мнозина ще се сблъскат с някои неприятности, които ще ви покажат ваши грешки или отношения, които са изчерпали своето значение в живота ви. Добре е днес да направите промени, за да може да продължите напред без да сте натоварени с подобен багаж. Очаквайте интересни или неочаквани новини свързани с ваши роднини. В много отношения този ден носи изпитания, натиск за вземане на важни решения, търсене отговори на въпроси вътре в себе си, а не от страна на други хора. Понеделник ще бъде благоприятен ден за реализиране на важни срещи с хора, с които имате някакви делови или обществени ангажименти. Ще бъде добре в понеделник да обърнете внимание на личните си финансови ресурси, тяхното оптимизиране или търсене на нови източници на доходи (ако имате необходимост от такива). В понеделник ще бъде важно да не се притеснявате от факта, че не можете да контролирате някои събития или отношения, които имат значение за вас. Те се развиват в момента по най-добрия за вас начин, независимо как вие виждате нещата.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник вниманието ви ще бъде насочено към работата или бизнеса ви. Денят може да се запомни с неочаквана новина свързана с човек, с когото имате общи професионални или бизнес отношения. Приятните изненади ще са свързани с ваши познати отблизо и далеч. Родените под знака на Овен могат да преминат през един труден ден, защото емоционално ще изпитате затруднение да разбирате другите хора, да им съчувствате или помагате. Фокуса ви ще бъде основно върху вашия личен живот. Една неприятна новина ще успее да ви изненада, въпреки че едва ли ще касае лично вас. Ако сте родени под знака на Лъв, емоционалната ви нестабилност днес може да бъде причина за състояния на тъга, песимизъм, неувереност и страх за бъдещето. Ако сте родени под знака на Стрелец днес се пазете да не изгубите нещо, което е ценно за вас: лични или професионални отношения, планове или лични документи, тайна, вещи с антикварна стойност или ценни за семейството ви и др.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник търпението ви ще бъде поставено на изпитание от действията на човек, който е от кръга ви роднини, съседи или колеги. Като цяло през този ден ще можете да реализирате задачи, които са важни за дома и семейството ви. В първия ден на седмицата ще може да направите конкретни планове за следващите дни, но избягвайте да търсите лесни начини за разрешение на сложни проблеми или да разчитате на помощта на други хора. Ако сте родени под знака на Телец и днес имате някакви притеснения, те определено ще са свързани с по-млади хора от вас, които се намират в процес на промяна, вземане на важно решение или друго съдбовно за бъдещето им събитие. Ако сте родени под знака на Дева, днес ще имате повече контакти с приятели, съмишленици, клиенти и въобще с хора, които ще изиграят положителна роля в живота ви днес или за в бъдеще. Родените под знака на Козирог ще имат един чудесен ден за реализация и за постигане на важни резултати по планове, които имат значение за вас.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник повечето от вас имат ще възможност да променят начина си на живот, изграждайки нови планове, нов начин на работа или нови пътища за комуникация с важни за вас хора. Ще искате да излезете от състоянието на нестабилност, в което сте се намирали досега. Ще проявите по-голяма независимост при вземане на решения, ще следвате без страх амбициите си и ще проявите по-голяма воля за тяхното реализиране. Това ще бъде благоприятен ден важни професионални ангажименти или за възраждането на такива, които досега не са имали възможност за реализация. Ако сте родени под знака на Близнаци, днес организирайте важни за вас дела и отношения, тъй като ще имате една по ясна визия за бъдещето си. Родените под знака на Везни лесно ще влизат в спорове или в конфликти, което може да създаде объркващи, неприятни ситуации в живота ви. Ако сте родени под знака на Водолей и днес попаднете в неприятна ситуация или възникне проблем в живота ви, търсете мнение и съвет от хората около вас. Не се осланяйте на собствените си емоции и настроение.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, повечето от вас ще започнат седмицата много емоционално, все още под влиянието на някои събития от неделя или в очакване на други важни преживявания през следващите седем дни. По-голямата ви емоционалност днес ще върви заедно и с една по-голяма чувствителност, която може да ви бъде в полза или във вреда според собствената ви нагласа и умение да контролирате самите себе си. Може да имате един чудесен ден за реализация на вече планирани дела и задачи, но същевременно трябва да сте отворени и към новите идеи, обстоятелства или предложения, които ще възникнат днес. Всичко, което може да създаде напрежение или да обърка естествения ход на събитията днес ще бъде свързано с прояви на прекалена емоционалност от ваша страна, ако допуснете такава. Ако сте родени под знака на Рак, денят носи среща, разговор или събитие свързано с човек, който не живее във вашия дом. За родените под знака на Скорпион днес са вероятни ангажименти или пътувания свързани с дете или с хора от кръга ви роднини. За родените под знака на Риби, добро развитие днес ще има всичко свързано с работа или бизнес, с любовния ви живот и в дела, в които се нуждаете от доза късмет.