Вторник ще дойде със собствените си притеснения и страхове. Новините днес ще ви изненадват, дори да не ви касят лично, те ще имат някакво отражение върху вашето настроение, като теми за разговори с хора около вас. Във вторник ще разговаряте по въпроси свързани с пътуване или с хора, които живеят на разстояние от вас. Този ден обещава интересни контакти с хора от близо и далеч. Днес обаче избягвайте контакти с хора, които ви ангажират вниманието единствено със собствените си проблеми. За тях определено ще ви липсва търпение… Във вторник мнозина от вас ще усетят резултатите от някои промени, които сте предприели през изминалите няколко дни. Съвета ми към мъжете за този ден е да не се страхуват да рискуват и да покажат своите умения и качества. Това няма нищо общо с неразумното шофиране по пътиащата на страната, където живеете. Подобна арогантност и самонадеяност днес ще бъде подобаващо „възнаградена“. За жените мога да добавя, че днес семейството ви ще очаква и ще изисква повече от вас. Бъдете готови за една по-голяма натовареност.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник мнозина от вас ще бъдат напрегнати поради важността на събитие, чието развитие ще очаквате днес или в близките дни. Вероятни са професионални или финансови отношения, които ще имат дълготрайно развитие. Ще получите новина свързана със здравето на роднина или приятел и развитието на тяхното лечение. Родените под знака на Овен ще бъде добре днес да бъдат внимателни с обещания, предложения и въобще с всичко, което може да създаде някаква заблуда или загуба. Ако сте родени под знака на Лъв днес може да преживеете важни или специални моменти с любими хора. Вътрешната ви хармония ще бъде много важен фактор не само за настроението ви, но и за това, което се стремите да постигнете днес. Родените под знака на Стрелец ще имат благоприятен ден за любов, за развитие на романтични или приятелски отношения.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще имате желание и амбиция да направите много неща, като за някои от тях ще имате предварителни планове. Днес ще преживеете събитие или разговор, които вече сте преживели в миналото си. Във вторник ви предстоят срещи и разговори по приятен повод. Това ще бъде благоприятен ден за създаване на нова романтична връзка или с партньор от друго населено място, но не очаквайте бързо развитие на тези отношения. Родените под знака на Телец ще прекарат повече време в разговори или срещи с приятели от различни краища на света. За родените под знака на Дева новините и информацията, които ще получите днес ще бъдат важен фактор за развитието на ваши дела до края на този месец и през септември. За родените под знака на Козирог вторник ще бъде ден, който ще има своето значение за вашата работа, образование или кариера.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще ви се наложи да се приспособите към нови обстоятелства, които ще възникнат на работното ви място или в дома ви. Не всичко ще се случва по лесния начин днес, но и не се страхувайте от загуби. Днес ще имате повече разговори с приятели или познати, които живеят на някакво разстояние от вас. Ако ви се налага да правите ремонти или да работите с техника, то бъдете внимателни, за да се предпазите от инциденти поради прибързаност или самонадеяност. Ако сте родени под знака на Близнаци днес ще имате възможност да обсъдите важни теми с роднини или с приятели, които засягат вашия семеен или професионален живот. Ако сте родени под знака на Везни този ден ще има за вас важно финансово значение, независимо с какво конкретно ще бъдат свързани вашите действия. За родените под знака на Водолей, това ще бъде ден, в който ще трябва да приемете събитията такива, каквито са, независимо от изненадващите моменти в тях.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник почти всички ваши планове и идеи ще изглеждат по различен начин. Ще сте склонни да приемете някои нови хрумвания, които да подобрят цялата ви работа или ангажираност с определени проекти. Новите неща в живота ви ще са интересни, но към тях ще трябва да се подходи сериозно, независимо дали са свързани с работа, с човешки отношения, пътуване и др. Активността ви през този ден ще има важно значение, но нищо не трябва да се прави прибързано, без конкретен план за действие. Ако сте родени под знака на Рак, във вторник може да вземате важни решения, но те не бива да бъдат еднолични, а споделени и обсъдени с хората около вас. Конфликтите ще трябва да се изчистват бързо, да се търсят компромиси, а понякога и смирение. Ако сте родени под знака на Скорпион днес ще успеят тези от вас, които умеят да боравят с енергията си, влагайки я приоритетно във по-важните дела. Ако сте родени под знака на Риби, днес ще трябва по-внимателно да подходите към разрешаване на домашни проблеми и неприятности.