Във вторник ще имате благоприятно време да започнете нещо ново в живота си или да приемете нови хора в кръга си от роднини, приятели и познати. ВНимание: днес може да вземете решение от финансов характер, което по-късно да се окаже прибързано или не добре обмислено. Вторник ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако това е предварително планирано или с важна за вас цел. Днес мнозина ще постигнат добри резултати водени от силната си интуиция и на база натрупан житейски опит. Добро развитие и неочаквани емоции могат да възникнат в любовна връзка с партньор чужденец или такъв, който живее в друго населено място. Като цяло днес очаквайте неочаквани ситуации, но това не означава, че те ще бъдат във ваша вреда или против вашите интереси.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес не прекалявайте с психическото или физическото си натоварване, защото здравословно няма да сте в най-добрата си форма. Новина или събитие свързано с роднина ще ангажира вниманието ви. Като цяло това ще бъде интересен и градивен ден, в който всеки вложен труд ще има добра реализация. Интересен ден в любовта за тези от вас, които имат партньор роден под въздушен зодиакален знак. Ако сте родени под знака на Овен, въпреки благоприятните тенденции за този ден в любовта, нека баланса в отношенията бъде постигнат и съхранен. Ако сте родени под знака на Лъв, очакванията ви днес ще бъдат свързани с неща, за които може да се окаже, че няма да имате физическа или финансова възможност за реализация. Ако сте родени под знака на Стрелец, във вторник ще има за какво да се радвате, но споделете искрено радостта си с хората около вас.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще обмисляте някои важни действия или решения свързани с човек от кръга ви роднини. Това ще бъде благоприятен ден за зачеване или за раждане на дете. Днес бъдете внимателни във финансовите си отношения. Денят вещае интересно събитие свързано с човек, който живее във вашия дом.  В любовта на специални или неочаквани емоции могат да се надяват предимно жените. Ако сте родени под знака на Телец, днес бъдете пестеливи в планове, очаквания и разход на енергия и ресурси. Ако сте родени под знака на Дева, тревогите ви ще са сериозни, но бързо ще отминат. Обърнете специално внимание на някой, който живее с вас или наблизо. Ако сте родени под знака на Козирог, днес ви очаква много работа, много задачи и по-големи отговорности.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще ви изненадат различни емоционални събития, които ще изискат от вас съчувствие или разбиране на трудната ситуация в живота на хора в затруднение. Днес се опитайте да приемате хора и събития такива каквито са, без да ги променяте, без да ги съдите или коментирате според своите собствени разбирания. Вторник може да ви изненада с подарък или придобивка, но може да възникне необходимост да купите подарък на свързан с нечий личен празник. Любовни недоразумения могат да причинят неприятен конфликт или друга нежелана ситуация. Ако сте родени под знака на Близнаци, динамичността на събитията днес ще ви лиши от възможността да ги преживеете пълноценно. Ако сте родени под знака на Везни, не съдете хората днес, колкото и опърничав характер да имат. Проведете важен за вас разговор и не го отлагайте за утре. Ако сте родени под знака на Водолей, с надежда ще започнете този ден, с вяра, че ще успеете да реализирате една важна идея или план.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, опитайте се да преминете през този ден в хармония, без сътресения и конфликти. Вторник е ден, в който е добре да помагате, но не на всяка цена, а само на тези, които ще ви помолят за помощ. Обмяната на енергии, на добри дела днес ще бъде много важна. Вторник ще бъде много важен ден за развитието на ваши нови и стари познанства и приятелства. Чудеса може да преживеете днес именно благодарение на техните действия или на емоциите, които ще преживеете с тях. Ако сте родени под знака на Рак, днес могат да ви занимават мисли свързани с живота извън този  паралел, в който живеете сега. Причината за това може да бъдат ваши близки, които вече са в Отвъдното, с които днес ще имате някакви преживявания: панихида, съновидение, среща на общи познати и др. Ако сте родени под знака на Скорпион, това не е ден за успехи във финансов или материален аспект. Това е ден за успехи на собствената ви душа, добрината, топлината и благороството, което ще раздадете чрез нея. Ако сте родени под знака на Риби, днес ще се наложи да отложите една среща или ще се получи разминаване в срещата ви с други хора.