В събота ще имате няколко отговорни задачи за изпълнение, които могат да бъдат свързани с повече движение, пътуване или с някаква промяна. Това, което ще успеете да свършите днес ще е важно за развитието на бъдещите ви планове. Денят носи необходимост от разговори или непланирани действия свързани с пари. Събота ще бъде ден за любов, за споделяне на чувства, за интимни преживявания и дори за първа романтична среща, за тези от вас, които планират такава.
Събота ще бъде благоприятен ден за пътуване и за развлечения, но внимавайте все пак при шофиране и не разсейвайте вниманието си. Изненади днес могат да ви поднесат хора, които живеят във вашия дом или са ваши съседи.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота мнозина от вас ще се ангажират със среща или с друго събитие свързано с човек от кръга ви роднини или приятели. Този ден едва ли ще ви донесе големи изненади. Като цяло днес ще следвате развитието на предварителните си планове и уговорки. В любовния си живот ще имате късмет, но се научете да приемате нещата такива каквито са. Не се опитвайте да нареждате нещата според собствените си желания. Ако сте родени под знака на Овен, новините днес ще имат важно значение за вас, но ще бъде важно и как ги приемате. Родените под знака на Лъв могат да имат един чудесен ден. Дайте най-доброто от себе си и най-доброто ще се върне при вас. Ако сте родени под знака на Стрелец, въпреки различните ви ангажименти през този ден, не игнорирайте тези, които са важни за семейството ви.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота помислете добре преди да вземете решение за пътуване. Този ден благоприятства пътувания, но изисква от вас да вземете правилно решение, къде отивате и с кого. Този ден ще бъде благоприятен за планиране и стабилизиране на важни неща в живота. Мнозина ще преживеят приятно събитие свързано с роднина. Любовният ви живот може да създаде неочаквани ситуации, ако имате партньор, който пътува от някъде за да се среща с вас. Ако сте родени под знака на Телец, много интересни преживявания ви носи този ден. Разкриване на тайни, на непознати неща или такива, към които проявявате специален интерес. Ще ви бъде приятно да комуникирате с хора, които имат същите интереси като вас. Ако сте родени под знака на Дева, обмислете отново плановете си, преосмислете действията и целите си. Създайте сами една важна промяна в живота си и не отстъпвайте от идеята си за нея. Ако сте родени под знака на Козирог, събота трудно може да се определи като ден за почивка. Денят ви ще бъде изпълнен със задачи, а времето за вас определено ще лети.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота се опитайте да се нагаждате към настроенията и плановете на останалите членове на семейството си. Умението ви да се приспособявате днес ще ви донесе комфорта, от който имате нужда. В събота могат да възникнат противоречия свързани с предстоящи разходи на дете или с друг ваш родственик. През този ден на успехи ще могат да разчитат тези от вас, които са готови да слушат другите и да зачитат тяхното мнение. Любовният ви живот ще изиска повече търпение, умение да изчаквате, да излушвате, да приемате с вяра, това което ви се дава.
Ако сте родени под знака на Близнаци, днес ще ви бъде трудно да сдържате емоциите си. Раздразнението, което ще изпитвате към ситуации или хора ще бъде изписано на лицето ви. Ако сте родени под знака на Везни, днес не се страхувайте да се забавлявате. Използвайте този ден за почивка, но намерете време и за тези ангажименти, които трябва да бъдат изпълнени днес. Ако сте родени под знака на Водолей, ще имате своите лични очаквания за събитията през този ден, но вероятно всичко ще се развие по съвсем друг начин.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота вниманието и действията ви трябва да бъдат насочени към вашия дом, семейство, към вашата родина, независимо къде се намирате в момента. Днес преди всичко от вас ще се изиска почтеност в действията ви, изпълнение на вашите отговорности и задължения, подкрепа на хората, които имат нужда от помощ. В съботата работата ви трябва да бъде точно и ясно определена. Този ден крие известни опасности за младите хора, които поради заблуда, предоверяване, самоувереност или наивност могат да попаднат в неприятна ситуация или да изгубят нещо, което е ценно. Ако сте родени под знака на Рак, в събота ще можете да постигнете някаква договореност по дела свързани с документи, особено ако те имат някакви финансови параметри. Както виждате това не е ден за почивка, а за работа, като усилията ви трябва да бъдат насочени в тези сфери от живота, които имат най-голямо значение за вас в този момент. Ако сте родени под знака на Скорпион, днес не се опитвайте да разрешавате неприятности свързани с дете или с други членове на семейството си, особено ако в тях има замесени и други хора, които са извън вашия дом. Ако сте родени под знака на Риби, в събота мнозина ще могат да се зарадват на една покупка или подарък.