Тримата гербопитеци в Пловдив Десислава Трифонова, Иван Червенков и Младен Шишков, поставени съответно на първо, второ и четвърто място в листата на ГЕРБ за вота на 2 октомври, са „спестили“ стотици хиляди лева от…заплати!

Възмутен читател на Narod.bg алармира за безумието, което се вижда от качените декларации на доходите в сайта на КПКОНПИ. Информацията е обществено достъпна и всеки може сам да се убеди с какви суми разполагат намазаните гербаджии.

„Лошо няма, спестили са ги от заплати, както сами са упоменали и то в условията на пандемии, кризи и какво ли още не, докато народът ни изнемогва! Но с какви очи обикалят всекидневно сред гражданите в тази кампания и дрънкат за недоимъка и беднотията на хората по села и градове, когато българинът страда от високите цени и изпитва затруднения и лишения, а те говорят, че бедите са, защото ГЕРБ не е на власт?

На пълен стомах лесно се говори за кризи и явно искат още повече да си го понапълнят, завършва сигналът до Narod.bg.

Според документите пред КПКОНПИ тримата са спестили съответно:

– Десислава Трифонова: 134 780 лева

– Иван Червенков: 241 024 лева

– Младен Шишков: 187 343 лева

Десислава Трифонова е същата онази изритана за некадърност от Българската агенция за инвестиции (БАИ) калинка на ГЕРБ, която лапаше 38 000 лева заплата на месец, без да е донесла и 1 стотинка инвестиции. Сега същата одиозна дама, спрягана преди време като опасно близка до Владислав Горанов не по професионална линия, е водач на листата в 17 РИК – Пловдив.

На второ място е д-р Иван Червенков от Асеновград, трети – Иван Кръстанов. На четвърто и пето място са Младен Шишков от Раковски и Розалин Петков от Карлово.