Вторник ще благоприятства развитието на планове свързани с пътуване, с любовни срещи и преживявания. Временно притеснение може да възникне в работата ви или при контакти с хора от някаква администрация. Важни решения или промени могат да възникнат през този ден във вашия дом или семейство, което едва ли ще предизвика някаква драма. Вторник ще бъде благоприятен ден за действия свързани със съдебна или юридическа институция. Опитите на някои от вас да използват хитрост или манипулация през този ден може и да проработят във ваша полза, но утрешния ден може да ви изненада неприятно….
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще отделите време за развитието на важни за вас планове или задачи. Тези неща ще имат връзка със семейството или с работата ви. Изненадите днес ще бъдат свързани със срещи или с гости в дома ви. Ще се обсъждат предстоящи разходи, които могат да имат отношение към плановете ви за тази есен. Планирана или неочаквана среща ще ви донесе полезна или важна информация. За родените под знака на Овен, вторник е ден, в който някои ваши домашни дела ще изискат да бъдат ваш приоритет. За родените под знака на Лъв, също семейството ще изиска едно по-голямо внимание и действия по конкретни задачи. За родените под знака на Стрелец, предстоят разочарование или неприятна новина, която ще промени планове или отношения.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще се стремите към независимост при вземане на важни решения. Събитията днес обаче ще ви принудят да се приспособите към някои обстоятелства. Това ще бъде един успешен ден за вас, така че избягвайте отлагането на ангажиментите си. Стресовите ситуации не бива да ви плашат, а да ви мобилизират. Конфликтите могат да изкарат наяве някои неприятни черти от вашия характер. За родените под знака на Телец, днес ще възникнат ангажименти или разговори с жена, с която ще се обсъждат различни планове свързани с бъдещето, с конкретна работа или бизнес. За родените под знака на Дева, този ден носи разговори с приятели, които могат да дадат ценна информация, с голяма полза за бъдещето. За родените под знака на Козирог, днес ще бъде ден за общуване с най-различни хора от различни разстояния. Много може да научите от тях, но и може много да дадете като информация и знания.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник вложете енергия в завършване на неща, които евентуално не сте успели да приключите вчера. Днес избягвайте прояви на дребнавост, бъдете сърдечни, разбиращи, толерантни. Ако преживеете разочарование в личните си дела, сами си дайте кураж, че е за ваше добро. Днес правете всичко с любов, дори и неприятните си задължения. За родените под знака на Близнаци, трудностите през този ден ще бъдат свързани с невъзможността да си планирате предварително деня. За родените под знака на Везни, това ще бъде благоприятен ден свързан с всякаква административна или финансова дейност. За родените под знака на Водолей, предстои важна среща или посещение на специално място, което ще е предварително планирано от вас.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес може да очаквате развитието на интересни събития, които в повечето случаи ще са предвестник на промени. Ще преживеете стресова ситуация, но на всяка цена запазете стабилност и не се поддавайте на емоционални реакции. Стремете се да поддържате добри отношения с хората около вас. Ще имате важни контакти, срещи или ангажименти свързани с приятели отблизо и далеч. Този ден носи срещи и разговори с хора, от които ще зависят ваши важни решения. За родените под знака на Рак, денят носи благоприятно време за любов, за общуване с любими хора. За родените под знака на Скорпион, днес ангажиментите с други членове на семейството и най-вече с деца, могат да имат неочаквано развитие. За родените под знака на Риби, вторник ще изиска много добра организираност, ако имате конкретни задачи, които трябва да бъдат изпълнени днес.