Почти в края на ноември за вас ще бъде важно да насочите вниманието си към стабилизиране в личен, семеен, финансов или професионален план. Декември обещава да бъде доста емоционален и непредсказуем. От една страна  ще затваря едни страници от живота ви, но от друга ще усложнява развитието на важни теми във вашия личен или обществен живот. В четвъртък много от очакванията или плановете ви ще имат някаква финансова характеристика или ще бъдат свързани конкретно с пари. Днес няма да ви навреди да се вслушате в съветите на мъж, който наистина ще има желание да ви помогне, да ви научи на нещо. Повод за събиране днес може да бъдат момиче или млада жена, както и събития в техния живот да бъдат причина за оживени разговори или коментари.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, четвъртък ще бъде благоприятен ден за организиране на ваши планове и задачи свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. Днес събития или новини ще бъдат причина за вземане на решения и обмисляне на ваши бъдещи действия. В четвъртък конфликтите могат да имат доста неприятно развитие, затова използвайте още в тяхното начало вашите дипломатически умения. Мислете какво говорите, какво и с кого споделяте. Днес се стремете да запазите тишина около себе си, не натрапвайте присъствието си, мнението си и избягвайте коментари по чувствителни теми. За родените под знака на Овен, денят носи неприятна новина най-вероятно свързана с човек, когото познавате. За родените под знака на Лъв, в четвъртък може да възникне ангажимент свързан с някаква институция или учреждения, с гости или със събиране. За родените под знака на Стрелец, това ще бъде ден, в който ще се изиска една по-голяма отговорност и съпричастност при изпълнение на домашните дела.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък вложете време и енергия във важни за дома ви дела или ангажименти. Те могат да ви донесат повече напрежение при тяхното изпълнение, но резултатите ще са важни за вас. В работата си, бъдете тактични с хора, които днес ще имат лошо настроение. Денят ще изиска от вас повече търпение при разрешаване на вече възникнали проблеми свързани с човек от семейството ви. Вероятни са контакти с представители на различни държавни или банкови институции. За Телец, денят ще премине с повече работа в семейството или задачи свързани с роднини. За родените под знака на Дева, може да възникне непредвидена ситуация свързана с дете. Днес може да вземете решение свързано с пътуване. За Козирог това ще бъде благоприятен ден за уреждане на договор, споразумение, финансови документи.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, четвъртък ще бъде един специален ден. Не всичко ще върви по мед и масло, но за тези, които са стигнали до едно по-високо ниво в своето духовно развитие, денят ще донесе специални послания. Това е ден, в който изпитанията не трябва да се приемат като наказание или непосилна тежест, а да се преживеят с достойнство и чистота в мислите. Не се гневете, не обиждайте и не наранявайте. Внимателно използвайте силата на мислите си. За Близнаци, денят носи информация, която трябва да бъде използвана бързо по най-добрия и полезен начин. За родените под знака на Везни, важността на деня ще бъде свързана с необходимостта да се вземат важни, но бързи решения. За Водолей днес предстои да се преживее някаква загуба или отказ от план, идея, проект или обещание. В повечето случаи това ще има връзка с неочаквани действия на близък човек.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще може да развиете започнати вече задачи или ангажименти. В четвъртък може да ви натъжи новина от друго населено място. Бъдете внимателни във финансовите си дела, въпреки че денят не изключва приятна изненада. Това ще бъде благоприятен ден за осмисляне на досегашните ви действия, постижения или загуби. Време за вземане на важни решения, свързани с промени в живота ви, които предстоят. Те могат да имат емоционален, материален или финансов характер, но техния старт няма да бъде днес. За ак, четвъртък носи непредсказуемост по отношение развитието на събития или отношения, с които ще се ангажирате днес. За родените под знака на Скорпион, това ще бъде ден изпълнен с повече професионални, бизнес или домашни задачи. За Риби, денят носи притеснения около новини или събития свързани с момиче или с жена.