Събитията през този ден ще ви покажат какво сте пропуснали да осъществите през годината, кои отношения сте пренебрегнали или кои шансове сте пропуснали. Осъзнаването на пропуснатите възможности, на неработещите идеи, планове или отношения трябва да ви мотивира за тяхното окончателно приключване през декември. Днес направете план на действията си през новия месец и ги съобразете с реалните си възможности за реализация. Помнете, това ще бъдат последните 31 дни, в които ще можете да направите нещо важно и сериозно за да се стабилизирате преди турболентната 2023.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, сряда ще бъде ден, в който различни срещи или новини ще имат важно значение за бъдещето ви. Денят ще изиска внимание, ако ви се налага да пътувате. В сряда ще сте много емоционални и любовния ви живот ще влияе много силно на вашето настроение. Това ще бъде благоприятен ден за преустройство или нововъведения в дома. Финансовите ви дела ще се развиват благоприятно, особено ако сте запазили честност в действията си. За Овен днес внимание ще изиска информацията, която ще получите при лични контакти, срещи, по имейл или чрез други средства за комуникация. Пазете се от фалшива или невярна информация. За родените под знака на Лъв, днес ще представляват интерес новини или събития свързани с мъж, когото може и да не познавате лично. За Стрелец важността днес ще е свързана с някои финансови въпроси, документи или дела в семейството.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда може да започнете деня натоварени с проблеми или с лошо настроение. Каквото и да сте преживяли в началото на седмицата досега, днес от вас ще зависи дали ще задълбочите проблемите или ще намерите практичен път за тяхното разрешаване. Това ще бъде благоприятен ден за разговори или действия от финансов характер. Изполавайте този ден за плащане на сметки, уреждане на финансови отношения, получаване или изпращане на пари и др. Днес ще очаквате важна за вас новина или телефонен разговор. За родените под знака на Телец, денят носи промени свързани с пътуване или с планове свързани с хора от различни разстояния. За Дева днес ще бъде полезно да се обсъдят някои планове свързани с деца или с хора от близкия кръг роднини, особено ако те са свързани с пари. За родените под знака на Козирог нищо от очакванията за този ден няма да се реализира според вашата предварителна нагласа. Изненадите могат да дойдат от вас, заради вас или независимо от вас.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в сряда ще бъде важно да създадете хармония в живота си, като балансирате духовните си познания и материалния си (земен) начин на живот. Днес ще бъде важно да направите вярна оценка на събитията в личния си живот и на тези, които се случват в страната, където живеете. Това е ден, в който може да вложите много в семейните си дела и ще имате възможност да постигнете задоволителни резултати и успехи. Прояви на ревност или безпочвена подозрителност ще поставят любовните ви отношения на сериозно изпитание. За Близнаци денят носи богата палитра от преживявания свързани с жени, независимо какви са вашите отношения с тях. За родените под знака на Везни, днес ще бъде важно да се направи някаква услуга, подарък или жест на внимание към важен човек. За Водолей денят носи емоционални трудности, неудовлетворение от това, на каква позиция в живота се намирате в момента.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда могат да ви изненадат срещи или разговори с приятели, съседи и др. Днес може да получите новина свързана със здравето на човек, когото познавате. Неочакваните новини или събития днес ще са свързани с хора от миналото ви. Използвайте този ден за реализиране на важни за вас дела и задачи. Отношенията ви с деца и по-млади от вас хора трябва да бъдат хармонични, защото днес конфронтациите ще се отразят неблагоприятно на отношенията ви. За родените под знака на Рак, сряда носи важни новини за дома и за хора от собственото ви семейство. Може да се ангажирате с плащане на битови сметки или с друг важен за дома ви документ. За Скорпион сряда носи различни благоприятни възможности, добри новини, по-лесно справяне с професионалните задачи и др. За родените под знака на Риби, в сряда могат да възникнат неприятни противоречия, които да охладят отношенията ви с някого за даден период от време.