Ако вчера не сте си изградили ясна представа кои от нещата ви трябва да останат в миналото, днес някои неприятни преживявания ще ви ги „наврат“ в очите. И ако и сега приемете тези знаци несериозно, не се чудете защо някои неща ще вървят наопаки в живота до края на тази година, а и почти през цялата 2023. Подготовката за новите времена изисква нов начин на мислене, нов начин на живот, но за тези, които са готови за това. Днес ще бъде добре за вас да общувате с мъдри хора, да гледате техни послания чрез различни социални мрежи и платформи, като видео в ютуб или подкаст. Днес е важно да нахраните душата си с нови познания, но селектирайте добре източниците, защото все пак има и много боклук или фалшиви статии дори и на духовна тематика. Сънищата днес ще ви срещнат със стари познати или роднини, които може да са вече в Отвъдното. Насън може да се окажете в един странен паралелен свят и да се събудите със странно усещане за това къде сте били и защо.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък организирайте по-добре ежедневните си задачи. Фокусирайте се върху окончателното изпълнение на професионалните си или семейни ангажименти, доколкото това ще бъде възможно. Днес ще ви зарадва разговор с приятели, които ще споделят ваши планове за предстоящите почивни дни или нова седмица. Не са изключени гости или срещи днес и през следващите дни, което ще изиска от вас някаква подготовка. За родените под знака на Овен, предстои ден на сериозни размисли по неприятни въпроси или действия свързани с неприятни отношения и дела. Родените под знака на Лъв, могат да имат един специален ден, в който сами ще намерите изход от сложна ситуация, от някаква дилема, ще получите помощ от неочаквано място или ще срещнете неочаквано важни за вас хора. За Стрелец предстои ден на бавно развитие, отлив от някои планове, които сте си направили досега. Промените в живота ви могат да бъдат сериозни и в повечето случаи трудни за приемане от вас самите.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате един по-продуктивен ден, когато много внимателно ще трябва да се следи развитието на събитията, които предстоят днес. Бъдете стабилни и сериозни на работното си място. Днес може да постигнете много, тъй като това може да бъде най-силния ви ден през седмицата. Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване извън вашия град или в чужбина. Избягвайте рискове или емоционални реакции и решения. За Телец внимание ще изискат всички действия и решения свързани с документи, пари, влагане на средства в нещо, което може да се окаже непечелившо или фалшиво. За родените под знака на Дева, в петък благоприятно време за развитие ще имат семейни или имуществени дела, покупки или подобрения, почистване, подредба, ремонти в дома. За Козирог този ден носи сблъсък на интереси с човек от дома, семейството, съсед или с човек, с когото имате някакви отношения.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък направете нещо за собственото си самоусъвършенстване. Покажете по-голяма независимост при вземане на решения и при изпълнение на ежедневните си задачи, но избягвайте проявите на упорство или инат. Амбициите ви днес могат да ви отведат далеч, и дано са искрени и полезни за по-голяма група от хора. Проявите на егоизъм могат да ви докарат зависимост от други хора или от други фактори. За родените под знака на Близнаци, вибрациите в петък ще благоприятстват любовни, романтични или семейни дела и преживявания. Ще общувате повече с любими хора отблизо и далеч. За Везни предстоят някои разочарования свързани с хора или събития, които се намират или се случват в друг град или държава. За родените под знака на Водолей, това ще бъде интересен и успешен ден, в който някои бързо развиващи се събития ще ви дадат увереност или спокойствие за бъдещето.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще преживеете неочаквана ситуация свързана с липсата на коректност в действията на човек, на когото сте имали доверие. Ситуацията тепърва ще има развитие. През този ден ще възникнат нови моменти във вашите парични дела. Денят ще е добър за работа или бизнес, за изпълнение на отговорни ангажименти, за нови начинания. Като цяло обаче този ден ще има различно от вашите предварителни планове развитие. За родените под знака на Рак, предстои да получат новини или информация, която ще бъде повод за радост, удовлетворение или успокоение. За Скорпион денят носи събития, разговори или преживяване свързано с дете или с млад човек. За родените под знака на Риби, предстоят важни разговори свързани с нови или стари финансови дела, задължения, документи и др.