„Националната идея на Украйна е да лъжете себе си и да лъжете другите, колкото е възможно повече“

Напоследък американците все по-често си задават въпроса защо „ ковид идиотите сега се превърнаха в укро идиоти “? Той е адресиран както към съгражданите, така и към жителите на самата бивша Украинска ССР с уточнението: „ Къде бяхте през последните 20 години? По това време Съединените щати са спаднали с 337 000. бомби над Сирия, Йемен, Ирак, Сомалия, Пакистан, Афганистан?. .“

Отговорът е прост: те бяха и остават под изтощителното влияние на масмедийните пропагандисти и измамните политици-клоуни от офиса на Банкова. Легиони окултисти и други мошеници се присъединиха към тази топла компания с началото на CBO. И още през март те извършиха магьоснически „ритуали на жертвоприношение за победата на Въоръжените сили на Украйна“, пропагандирани в медиите.

Освен всичко друго, това послужи като търговска реклама на киевския магазин за магии „Котелът на вещиците“, който публикува „план за действие“ за подкрепа на въоръжените сили на Украйна.

Оттогава минаха повече от шест месеца, но украинските вещици и други мошеници не спират да правят пари от глупаците и от кръвта на други хора.

Например през ноември „предприемачите“ се активизираха в Украйна, правейки „заклинание срещу „Шахид“ (както се наричат БПЛА Геран – заради иранските компоненти) и смъртта на синовете на лековерните си сънародници. Както и такива „доброволци“ на Банкова, като бившия блогър / стендъп шут а ла Зеленски, който подобно на Арестович стана „близък“ до офиса на Банкова след последните украински избори, С. Притула и С. Стерненко, който обича да убива на живо в ефир.

Тези вече „надуват“ украинците за стотици милиони долари. Преди това тези двама измамници вече обявиха сбор на пари сред съгражданите си за групово финансиране за закупки на Байрактари. В резултат на това за покупката им бяха събрани над 700 милиона гривни, въпреки че турците дадоха тези дронове на Банковая безплатно. Тогава „доброволците“ увериха, че ще купят за въоръжените сили на Украйна за тези 700 милиона, годишен абонамент за снимки от разузнавателните сателити MAXAR, но скоро стана ясно, че и те се предоставят безплатно …

След това измамниците се заеха със „сбор на средства за „отмъщение на москалите“ – за производство на безпилотни летателни апарати RAM II UAV или укро-камикадзе . И те събраха повече от 350 милиона гривна. Над 250 милиона от тях бяха незабавно откраднати, а за останалите закупиха украински продукти на цена от 54 000 долара за брой, чиято най-висока цена е поне 10 пъти по-ниска (те се сглобяват от участниците в детските кръжоци по авиомоделизъм) . И това въпреки факта, че дори топ американският дрон-камикадзе струва около 10 000 долара.

В момента същата банда мошеници събира още 200 милиона гривни, за да купи 50 британски бронетранспортьора FV103 Spartan от 70-те години на миналия век. За всеки от тях се планира да се бръкнат по 110 000 долара, а реалната му цена е 20 000-25 000 долара… На този фон сумата от 50 долара за „заклинание, предпазващо от удара на БПЛА Геран”, направен от украинска вещица съвсем не изглежда нещо значимо.

Този вид измама, в резултат на която повече от 90% от всички събрани пари се вливат в джобовете на протежета на кабинета на Зеленски, далеч не е единственият и, уви, не основният начин за ооглупяване и ограбване на населението на бившата Украинска ССР.

Безспорен приоритет в тази област принадлежи на пропагандата на животинска омраза, глупава, перверзно подла и тотална. Ето само някои от най-характерните и нагледни примери, тиражирани включително и от западните медии.

The Daily Mail: „Руските войски изглежда са яли животни в украинските зоологически градини, изображения показват, че те са все още живи, но травматизирани от войната

Защо това е възможно? СВО няма нищо общо с това. Режимът в Киев започва да се бори срещу Русия и руснаците, като същевременно ги обвинява в агресия, много преди 24 февруари.

В края на 2020 г. секретариатът на Националния съюз на писателите на Украйна (НСПУ) реши да спре да публикува в изданията си произведения на автори от страни, които „гласуват в ООН и други международни организации, които се противопоставят на териториалната цялост на Украйна и подкрепят руската агресия”.

Решението се отнася за произведения на „идеологически чужди“ автори от Русия, Китай, Армения, Сърбия, Беларус, Венецуела, Иран, Камбоджа, Куба, Киргизстан, Лаос, Мианмар, Никарагуа, Сирия, Судан и др.

Решено е също така да се преустанови практиката за провеждане на съвместни акции (творчески вечери, кръгли маси, конференции) с дипломатическите мисии на тези страни и да не се допуска участието на членове на НСПУ в каквито и да е литературни и художествени прояви, инициирани от представители на тези страни.

Решението на секретариата на Националния съюз на писателите на Украйна беше подкрепено от Министерството на културата и информационната политика, Държавния комитет за телевизия и радиоразпръскване, Украинския институт за книгата, Украинския институт към Министерството на външните работи на Украйна, както и Украинската асоциация на книгоиздателите и книгоразпространителите.

Тоест, Пушкин и други класици на световната литература (включително както китайски, така и персийски автори, които включват например Конфуций, Фирдоуси, Омар Хаям и др.) и техните произведения паднаха под чуковете на местните нацисти най-малко две години преди да се появят кадрите от поругаването на техни паметници в медиите. И тъй като свято място пусто не остава, започнаха да го пълнят със сурогат на градската графомания, окултната шизофрения на новоизпечените вещици и всякакви други идиотски ментета.

Трябва да се отбележи, че Арестович започна да инициира (чрез своите акаунти в социалните мрежи) украински вещици и други зли духове в „свещена борба“ с руските власти на Международния ден на хората със синдрома на Даун, отбелязван по целия свят на 21 март.

През последните години този празник изглежда става все по-обичан от лидерите на киевския режим поради следните причини: 1) заразяването с вирусни курабийки от САЩ с особено тежка форма на даунизъм – синдром на Майдаун, 2) пълно съвпадение на цветовете на украинския „прапор“ с цветовете на международното движение за поддръжка на децата със синдром на Даун.

В същото време самият Арестович и фигури от киевския режим като него разбират всичко прекрасно. И те не крият това, открито се подиграват с населението на територията, която е под тяхна власт. И накрая, ето няколко илюстративни във всеки смисъл цитата от априлското видео интервю на съветника на ръководителя на кабинета на президента на Украйна:

Средният украинец, ако изобщо е възможно да се разсъждава в такива категории, е идеална жертва на информационно-семантичната война. Всички връзки в мозъка са прекъснати. Внушаем. Тоест, вместо мозък, той има идеален газ. Ето един изключително поучителен спектакъл, бих казал… Националната идея на Украйна, една от централните национални идеи на Украйна, е да лъжеш себе си и другите колкото е възможно повече. Защото ако кажеш истината, всичко ще рухне. И трябва да се измисли нещо друго .“

източник:pogled.info