В понеделник и до четвъртък мнозина ще усетят влиянието на благоприятни тенденции, които ще спомогнат за хармонизацията и подобренията на различни важни отношения и дела.
Преди всичко това ще бъдат дни, в които ще могат да се стабилизират отношенията в любовта и брака. През този ден и през следващите няколко дни ще могат да се реализират важни цели, да се използват максимално различни шансове, свързани с професионалното ви развитие и с бизнес делата ви. Тези дни ще бъдат благоприятно време за начало на нови дейности. По-лесно ще се намира разрешение на различни проблеми или сложни ситуации в живота ви. Не е изключено да възникне възможности (или възможности) за подобряване на финансовото ви състояние чрез различни трудови (и преди всичко легални) дейности. В здравословен план тези дни носят възстановяване след периоди на неразположения или ня някакво лечение. Болестните състояния определено ще претърпят подбрение. През този ден избягвайте на всяка цена прояви на високомерие или на самонадеяност.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник може да ви донесе напредък и успех в неща, които са ви създавали затруднения досега или е трябвало да отложите поради независещи от вас причини. Ще имате ангажимент с хора, които ще се нуждаят от някаква помощ, съвет или ще ги научите на нещо. Този ден носи много позитивизъм и благоприятни възможности за вас, така че избягвайте хитрости, манипулации или натиск. В любовния ви живот може да се наложи да вземете решение, но това не бива да става емоционално или под някакъв натиск. За родените под знака на Овен, неприятностите днес ще покажат върху коя сфера от живота си ще трябва да обърнете по-сериозно внимание. За Лъв денят носи много работа и много задачи, за повечето от които ще трябва да разчитате единствено на себе си. За Стрелец денят носи добри новини или някакъв нов шанс, късмет.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, понеделник ще бъде благоприятен ден за пътувания и за развитие на контакти с хора от различни градове и села. За някои от вас едно такова пътуване може да бъде с цел разрешаване на неприятности или проблеми. Понеделник ще благоприятства развитието на интимните ви и любовни отношения. Избягвайте да приемате всичко като даденост и балансирайте между това, което давате и което получавате. Дайте нещо от себе си за да създадете настроение и положителни емоции в дома си. За родените под знака на Телец, денят ще изиска определено внимание към някои задачи или събития, които имат особено значение за вашия дом и семейство. За Дева, денят носи неприятна новина, която може да има връзка с човек, когото познавате. За Козирог днес ще има няколко приятни повода за общуване или за срещи с приятели.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник действията ви в голяма степен ще зависят от това какво сте направили или пропуснали в неделя. Днес ограниченията ви ще дойдат от факта, че ще трябва да се съобразявате с други хора: роднини, колеги или приятели. Индивидуалността и самостоятелността в действията ви днес трябва да мине на заден план. В понеделник ще бъде важно какво вие правите за другите хора, а не какво те правят за вас. В любовта са възможни всякакви изненади. За родените под знак ана Близнаци, денят носи различни преживявания свързани с пътуване или с хора отблизо и далеч. За Везни, днес съществува опасност от заблуда, измама, недоглеждане на някакви детайли и др. За Водолей внимание ще изиска всичко свързано с пари и с документи.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес напрежението за вас ще бъде голямо, тъй като ще се ангажирате с неща, които не сте успели да свършите през изминалата седмица. Този ден носи повече задачи свързани с финансови дела, чието развитие няма да зависи само от вас. Предстои ви да се натоварите с повече отговорности, а възможностите ви в някаква степен ще са ограничени днес. Този ден вещае интересен разговор или събитие с жена. Изненадите днес, където възникнат такива ще са предимно свързани с пари или с финансов документ. В любовта интересни емоции могат да очакват предимно представителките на женския пол. За родените под знака на Рак, денят носи ангажимент или неочаквано преживяване с момче или с мъж. За Скорпион днес ще бъде подходящ ден за деликатен разговор с близък или важен за вас човек. За Риби днес многото задачи ще изискат не само добра организация, но и тяхното стриктно изпълнение. Ще бъде добре да общувате днес с някои хора, които ще се зарадват на факта, че не сте ги забравили.