Четвъртък и следващите 2 – 3 дни ще бъдат изпълнени с несигурност и неяснота относно развитието на различни важни събития в личен и в обществен план. От вас сега ще изиска повече от всякога да бъдете гъвкави и готови за всякакви обрати във вашите планове. Мнозина ще са под влияние на едно неспокойно и тревожно чувство за предстояща промяна. Натрупването на напрежение може да доведе до непредсказуемо поведение от ваша страна, което може да доведе до внезапни решения, бързи промени в неочаквана посока и дори инциденти. В същото това време вие самите може да бъдете обект на промяна във вашата среда или чрез неочакваните решения и действия на други хора. Ако възникнат каквито и да е било технически проблеми с автомобил, механични или електронни устройства, не ги поправяйте сами, а потърсете помощта на специалист. През тези няколко дни избягвайте изблици на гняв, които ще покажат на околните една неприятна страна от вашата личност и това може да доведе до охлаждане на отношения или важни за вас хора да се разочароват от вас. Споровете в този момент биха довели до загуба на репутация и могат да имат неочаквани последици, особено ако те са свързани с хора, които са на по-висока позиция от вас. Това, което би могло да ви помогне през този период е да разберете от къде идва това чувство за безпокойство, какво предизвиква у вас усещането за предстояща драма и хаос. Ако това напрежение има връзка с вашата романтична или брачна връзка, останете гъвкави и готови за някаква промяна или компромиси, в противен случай може да се стигне до внезапна раздяла.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък не отхвърляйте подадена или поискана ви ръка за помощ. Ще имате интересни преживявания в работата си или с хора, с които имате професионални контакти. Любовния ви живот ще ви донесе нови или интересни емоции. Това ще бъде благоприятен ден за нови познанства и за разговори свързани с бъдещето на любовната ви връзка. За родените под знака на Овен, денят носи разочарование или получаване на неприятна новина, информация. За Лъв в четвъртък ще има много задачи и в работата и в семейството, така че организирайте се максимално добре. За родените под знака на Стрелец денят носи необходимост да се направи нещо за дома или за семейството, за което мнозина ще разчитат основно на вас.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес се опитайте да гледате позитивно на живота си и на присъствието на хората около вас, които ви обичат или уважават. През този ден избягвайте да се ангажирате с битови проблеми. Внимавайте при покупка на вещи или техника. Тези от вас, които имат финансови неприятности, могат да очакват новини или разговори по тази тема. В семейството си не задълбочавайте неприятности, които вече са възникнали. В работата си сте пред прага на важни събития. За родените под знака на Телец, денят носи важни задачи, разговори и решения. За Дева днес ще има достатъчно възможности за реализация на някои смели или перспективни идеи и планове. За Козирог неприятностите в четвъртък ще са свързани основно с някои неочаквани, изненадващи събития и ситуации.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще сте настроени за активни действия и вероятно ще следвате ваши планове, които сте направили вчера. Ще сте заредени с много енергия, но и с много вътрешно напрежение. Днес наистина е важно да съумеете да направите правилен избор, в какво да вложите усилията си. Внимание ще изискат действията на тези от вас, чиято работа е свързана със стоки, пазари, маркетинг, продажби. За родените под знака на Близнаци, денят носи успехи, осъществяване на планове и задачи по най-добрия за вас начин. За Везни очакванията за този ден ще са свързани с ангажимент или събитие с жена. За Водолей днес ще бъде благоприятно време за действия свързани с имущество, лични вещи, техника и други материални неща.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в четвъртък ще възникне напрежение в дома ви свързано с пътуване или с хора, които живеят в друго населено място. Днес ще имате различни битови ангажименти свързани с вашия дом или с дома на ваши родители/деца. Това ще бъде благоприятен ден за покупки и за любовни преживявания. Днес ще сте много заети, но ще ви зарадват постигнатите резултати. Тези от вас, които ще преживеят неочаквана драстична промяна в живота си, нека не се страхуват. Събитията се развиват по един добър за вас начин. За родените под знака на Рак, денят носи някои интересни преживявания предимно с хора, които живеят близо до вас или с вас. За Скорпион денят носи нови шансове и възможности за постигане на важни успехи и резултати. За Риби това ще бъде благоприятен ден за пътуване и за реализиране на планове свързани с хора от различни разстояния.