Пълнолуние! През този ден основните събития и преживявания ще засегнат вашия личен живот. Днес и утре обърнете по-голямо внимание на дела и задачи, които са важни за вашия дом, за развитието на собствените ви чувства и емоции, които имате спрямо близките си отношения, особено с жените. През тези дни на повърхността ще излязат различни проблеми или недовършени дела свързани именно с тези области от вашия живот. През този период те определено ще имат възможност за едно положително развитие и разрешение. Днес и утре повчето от вас ще са склонни към едно енергично и емоционално поведение. Ще сте склонни да показвате своите чувства прямо и открито, да разговаряте откровено и честно. Възможно е да имате едно по-динамично общуване с жени. Неделя ще бъде благоприятно време за ремонти, подобряване на обстановката в дома, влагане на повече усилия и емоции в домашните работи. Тези от вас, които обичат да си хапват ще имат един по-голям апетит и склонност към гореща и люта храна.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в неделя ще имате причина да проведете няколко телефонни разговори и срещи, за да обсъдите различни събития, които сте преживяли през седмицата, или които предстоят през следващите седем дни. Конфликти в семейството от финансов характер не са изключени, но те няма да доведат до намиране на рационално решение, не и днес. Ще имате срещи с приятели или със съседи, които ще ви дадат информация, която тепърва ще ви бъде полезна. Късмет ще имат тези от вас, които днес ще работят. За родените под знака на Овен, неделя носи повече напрежение, но вие днес вероятно ще го привличате със собствените си действия, думи или решения. За Лъв ще бъде добре да отделят повече време за разговори или преживявания с приятели или съседи. За Стрелец днес ще бъде важно да се фокусират върху правилното изпълнение на домашните си задачи, където има вероятност да възникне инцидент или друга неприятна ситуация.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, каквито и ангажименти да имате в неделя, бъдете отговорни към тяхното изпълнение. В неделя избягвайте да се намесвате в живота на децата си и в решения, които касаят техния собствен живот. Всякакви конфликти и налагане на собствената ви воля за нежелателни. Проверявайте всяка информация, която има важно значение за вас! Това ще бъде благоприятен ден за пътуване. За Телец денят носи размяна на голям обем информация, много писане или четене на важни книги, документи, статии и др. За родените под знака на Дева е добре да си почиват и да избягват ангажиране с по-големи отговорности. За Козирог ще има достатъчно работа и задачи, така че планирайте добре деня си, защото понеделник идва с нови важни за вас дела.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в неделя може да започнете реализацията на някои нови неща, които ще ангажират вниманието ви през новата седмица. Това е активен ден, в който ще трябва да действате смело, с желание и с любов. Борете се срещу лошотията и негативизма в ежедневието си, но с противоположните оръжия: с любов и с търпение, с позитивизъм и с добрина. В неделя се помъчете да излекувате емоционалните болки на хора от семейството или да им помогнете при лечение на здравословен проблем. Битовите проблеми могат да изглеждат сериозни, но те си имат тяхното разрешение. За Близнаци денят носи приятни преживявания с любими хора. За Везни днес ще бъде важно да вземат практични, разумни решения, да се оттърсят от емоции, които могат да ви изпратят в много грешна посока. За родените под знака на Водолей, предстоят разговори, обсъждания на важни неща свързани по някакъв начин с финансови или парични дела за семейството или бизнеса.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще проведете разговор, който сте отлагали досега. В неделя не допускайте въвличането ви в интриги и всякакви негативни коментари относно живота на други хора. Плановете и очакванията ви за неделя ще се реализират, най-вероятно защото няма да има нищо сложно в тях. Днес ще бъде добре да бъдете повече време със семейството си, да разговаряте с роднини, да правите планове за бъдещето с тях, да организирате семейни срещи и празненства. За родените под знака на Рак, денят носи повече притеснения свързани с лични или семейни, здравословни или битови проблеми. За Скорпион неделя предполага един по-спокоен ден, с възможности за подредба на мисли и планове свързани със следващата седмица. За Риби внимание ще изискат финансовите ресурси и тяхното практично разпределение през следващите 3 – 6 месеца.