Автор: One America News Network

Докато Джо Байдън продължава да провокира войната в Украйна, се трупат още доказателства, че целият конфликт има за цел да предпази американски военни лаборатории, провеждащи незаконни биологични експерименти. Какво разказва на американците Пиърсън Шарп.

За повечето от нас, американците, така наречената „война“ в Украйна няма много смисъл. Но ако започнем да ровим под повърхността, под хлъзгавата медийна пропаганда, поддържаща войната и унищожението, разбираме защо нашите лидери тикат Америка да започне Трета световна война. Казано просто, Украйна е Дълбоката държава. Нямам предвид, че е част от нея, имам предвид че тя е Дълбоката държава. Украйна дори вече не е държава, тя беше купена и продадена от Запада на Запада и на власт беше сложена западна марионетка, която да изпълнява поръчките на западните си господари. Президентът Володимир Зеленски не е лидер на Украйна, той е актьор, който е нает да изиграе роля, така че Вашингтон да може да продължи да използва Украйна като своя лична пералня за пари, касичка и площадка за биологично оръжие. Тези лаборатории за химическо и биологическо оръжие, за които официалните медии няма да говорят, да – истински са. Те най-вероятно са и допринесли да бъде „сготвен“ Ковид-19.

Независимият журналист „Clandestine” изложи доказателства в Туитър, посочвайки, че цялата операция е започнала през 2005 година, когато, тогава все още сенатор Барак Хюсеин Обама извършва пътуване до Украйна, заедно със сенатор Ричард Лугар, за да инспектират бивши съветски лаборатории за оръжие. На практика Съединените щати поемат контрола над тези строгосекретни лаборатории за биологично оръжие, ведно с целия арсенал от най-смъртоносните ядрени, химически и биологични оръжия на планетата. През следващите 15 години са провеждани строго секретни изследвания в тези лаборатории от американското правителство, без никакъв контрол или отчетност. По този начин Джо Байдън и синът му Хънтър успяват да се промъкнат през вратата с компанията на Хънтър…

Източник: twitter.com