Изглежда, че на родния светско-бизнес небосклон, изгрява нова звездна двойка. Става дума за популярната журналистка и издателка вестник “Филтер” Кристина Патрашкова и бившия емблематичен бос от СИК и настоящ крупен бизнесмен Младен Михалев – Маджо.

Само преди няколко вечери двамата са били засечени да похапват сладко в интимна обстановка в баровския ресторант “Панорама” в хотел “Маринела”.

През последната една година Михалев е чест гост в ресторантите на хотела – “Капитан Кук” и “Панорама”. Фактът е странен, тъй като само до преди няколко години собствениците на хотела Ветко и Маринела Арабаджиеви бяха в брутален конфликт с влиятелния бизнесмен, който пък минава и за неофициален собственик на курорта Слънчев бряг.

Според свидетели, видели Патрашкова и Михалев заедно в ресторанта, двамата не спрели да си гукат на ухо в продължение на цели 3 часа. Какво точно обаче са си говорили известната журналистка и бившия сикаджия, така и не става ясно, но пък други наши източници твърдят, че Маджо е един от основните спонсори на изданието на Патрашкова, “Филтер”.

Публична тайна е, че Патрашкова отдавна обикаля всички големи бизнесмени в страната за да ги приканва да рекламират във вестника й.

По думите на нашите източници, Михалев вече бил спонсорирал Патрашкова с около 200 000 лв, а двамата били близки авери още от години, тъй като журналистката е и собственичка на баровски имот в близост до хотела на Михалев в Слънчев бряг. Всяко лято тя най-редовно ходила на плаж именно пред хотел “Хелена”, като често похапвала в ресторанта му в компанията на бизнесмена.

Зли езици от своя страна твърдят, че от около година Патрашкова била разделена със своя съпруг Иво Димитров, което пък автоматично я прави апетитна хапка за всички мъже 60 плюс. Дали Маджо е паднал в естетическия капан на Патрашкова,тепърва предстои да разберем. При всички случаи, ако има сватба, то това първо ще бъде съобщено в предаването “На кафе” с Гала.

Същевременно, трети наши агенти пък твърдят, че през последните няколко години Патрашкова демонстрирала изключително висок стандарт на живот. Сред определени софийски среди отдавна се говори, че други основни спонсори на изданието на Патрашкова “Филтер” са бившия премиер Бойко Борисов и хазартния бос Румен Чандъров, който също бил спонсорирал журналистката с 180 000 лева.