Понеделник ще бъде един интересен ден, в който ще можете да осъществите една промяна, да вземете важно решение, да победите в една битка, която се случва вътре във вас. Днес ще имате възможност да прецените някои хора и ситуации по-добре от преди и това ще ви помогне не само да разрешите някои вече възникнали проблеми, но и по-разумно да начертаете свои планове за бъдещето си. Ще имате провидение по сложни казуси, дилеми в живота си. В личен план също може да се зарадвате на нечие внимание, на приятни преживявания с любими хора и други положителни емоции свързани с най-различни неща.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще ви развълнува събитие или новина свързана с жена. Това събитие ще изиска от вас бърза реакция или разумно решение. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване. Мнозина ще се зарадват на новина свързана с човек от друго населено място. Днес може да ви зарадват пари или новина за предстоящи парични постъпления в дома ви. Любовният Ви  живот ще бъде интересен, но бъдете предпазливи с желанията и капризите си, да не развалите емоционалния комфорт в отношенията ви. За родените под знака на Овен, денят носи добри новини и успокоение относно проблеми, които са ви притеснявали през последните седмици. Очаквайте важни или интересни новини отблизо или отдалеч. За Лъв днес ще бъде интересна информацията, която ще получат чрез стари и нови приятели и познати. За родените под знака на Стрелец това ще бъде ден, в който ще трябва да вземете важно решение или да осъществите една неотложна промяна.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник мнозина ще имат интересен любовен живот или ще бъдат съпричастни към любовни преживявания на хора от кръга приятели. Ако имате партньор, който в момента пътува или е на някакво разстояние от вас, ще има с какво да запомните този ден. Днес не се страхувайте от промените и от новите задачи, които ще възникнат в работата или в семейството ви. Тяхното развитие ще бъде благоприятно за вас. Внимание ще изиска вашето или на близък човек здраве, поради необходимостта от неотложно или специфично лечение. За Телец денят ще има бавно развитие, без някакви значими резултати или преживявания. За Дева разочарование може да възникне от най-неочаквано място или човек. За Козирог началото на седмицата носи много изненади и промени в плановете за последните дни на февруари.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник организирайте добре работата си за цялата седмица. Обърнете внимание на детайлите, от които ще зависи както успеха на личните ви дела, така и на работата или бизнеса ви. Ако досега нещата са се развивали по план, продължавайте смело напред. В противен случай огледайте какво ви забавя, къде имате пропуски и т.н. Днес новини или случайно попаднала ви информация може да ви помогне при разрешаването на неприятности, които най-вероятно са възникнали през миналата седмица. За Близнаци денят носи приятни моменти с роднини, с приятели или с любим човек. За Везни предстоят няколко важни задачи свързани със семейството или с роднини. За Водолей днес може да възникнат разговори свързани с документи, договори и други подобни.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник трябва да се концентрирате максимално върху професионалните си задължения. Старайте се да бъдете коректни, точни и да не допускате грешка в работата си. Днес ще имате възможност да постигнете много, затова не разпилявайте времето и ресурсите си. В контактите си с колеги и приятели, трябва да бъдат предпазливи с информацията, която споделяте. Днес внимание ще изискат ваши отношения с хора, които живеят в друг град или село. За Рак денят носи по-скоро позитивно настроение, отколкото обратното. Ще започнете седмицата с някои конкретни планове, чието развитие всъщност ще започне още днес. За Скорпион в понеделник ще бъде важно да си осигурят материален и финансов комфорт. Ще успеете до степента, до която вашите действия извършени до този момент, ви позволяват. За Риби домашните и семейните задължения и задачи ще бъдат повече и няма да успеете да се справите с всички тях днес.
За неопределено време предлагам безплатно отговор на въпрос с помощта на Циганските карти. Въпроса си може да зададете на wathsapp + 359 888990154.
Моля прочетете внимателно: Задавайте въпроси, които касаят лично вас. Не задавайте общи въпроси, като напр. „какво бъдеще ме очаква? Ще отговарям само на конкретни въпроси. Ще игнорирам въпроси от сорта на: „Ще спечеля ли пари от тото/лотария?“, „Какво мисли еди-кой си за мен или какви чувства има еди-кой си за мен?“ Няма да отговарям на въпроси свързани със здраве, защото нямам такава компетенция, а и картите са ограничени в този план. Ще отговарям на въпросите по реда на тяхното получаване, лично до подателя със снимка на конкретното нареждане.
Надявам се да бъдете коректни и търпеливи 🙂 Искрено, Надиа