Култовият фен на Аржентина Карлос Тула открадна шоуто по време на наградите The Best на ФИФА. Церемонията се проведе във Франция. А Карлос излезе на сцената, за да вземе наградата, която привържениците на Аржентина спечелиха във въпросната категория за 2022-а.

Припомняме, че Световното в Катар започна много зле за селекцията на „гаучосите“. Впоследствие Лионел Меси и съотборниците му стигнаха до титлата.

Феновете на Аржентина пък създадоха уникална футболна атмосфера в поредица от мачове.

Карлос изнесе дълга реч при получаването на наградата. Възрастният мъж от много години подкрепя по стадионите тима на Аржентина.

А участието му на церемонията The Best във футбола предизвика много положителни реакции при присъстващите в залата, а и сред футболната световна общественост.

В един момент националната му гордост сякаш взе превес в изказването на Тула и той каза нещо от сорта на: „Тук са най-добрите в играта в момента – селекционерът Скалони, вратарят Мартинес и Лионел Меси“.

Карлос директно обяви много преди кулминацията на церемонията в Париж, че голямата футболна награда при мъжете ще отиде за Меси.

Думите на фена явно се харесаха изключително на Емилиано Мартинес, който бе обявен от мнозина за „лошото момче“ на Мондиала, след като направи неприличен жест с наградата за вратар на Световното.

Kултов фен открадна шоуто на наградите на ФИФА! Роналдо гледа с отворена уста, Мартинес се радва много (СНИМКИ И ВИДЕО) - 2

Легендите на световния и бразилски футбол Роналдо – Феномена и Роберто Карлос пък показаха любопитни гримаси по време на изявата на привърженика.

Kултов фен открадна шоуто на наградите на ФИФА! Роналдо гледа с отворена уста, Мартинес се радва много (СНИМКИ И ВИДЕО) - 3

В края на речта си Карлос Тула започна да бие силно по барабана, с който излезе на сцената. Не всеки ден може да се види подобен темперамент на толкова голяма сцена.

Ето и кадри споделени в Тиутър: