Четвъртък ще бъде от онези дни в живота ви, в който събитията трудно ще бъдат прогнозирани, тъй като обстоятелствата в живота ви ще се променят извън вашия контрол. Ще видите истинското лице на хора, които сте допуснали близо до себе си, или за които знаете, че са егоисти, но въпреки това имате близки отношения с тях. Внимание ще изискат действия или събития в живота на дете или внуче, където нещо може да ви убягва от погледа и в един момент да изплува като сериозен проблем. Четвъртък носи новини отдалеч или новини, които ще научите със закъснение. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване, но ако неговото осъществяване е зависимо от някакъв документ, то е възможно да възникне забавяне или друго усложнение.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък вероятно ще се ангажирате със среща или събиране, за което предварително ще имате уговорка. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на дела свързани с документи. Четвъртък ще бъде благоприятен ден за уреждане на любовни или семейни недоразумения и противоречия. През този ден обаче може да възникне неприятен конфликт с ваш бивш брачен или бизнес партньор, с когото имате да уреждате все още неразрешен проблем. Конфликтите могат да възникнат и около неразрешени битови проблеми. За Овен четвъртък носи ситуации, които ще определят бъдещето развитие в области като семейство, работа, образование или обществен живот и публични изяви. За Лъв днес ще бъде важно да се фокусират върху правилното изпълнение на задачи или работа, от която очакват доходи или печалба. За Стрелец денят предполага вземане на решения, които ще определят действията ви в близко бъдеще, с една по-голяма яснота, какво може да постигнете и как. Няма да ви навредят разговори с хора, които могат да ви дадат няколко интересни идеи или съвета.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в четвъртък ще бъдете натоварени с повече задачи. От вас ще се изисква с по-голяма отговорност да подхождате към изпълнението на всяка една от тях. Днес бъдете внимателни при обсъждане на въпроси свързани с финансови документи, кредит или ипотека. Неочаквани неприятности ще ви покажат, че неправилно сте преценили една ситуация или тази конкретна личност. Днес преди всичко се пазете от рискови или прибързани действия. За Телец очакванията за този ден ще бъдат свързани с различни движения на парични ресурси, получаване на пари или осигуряване на по-добри доходи в личния или семейния ви бюджет. За Дева това ще бъде ден на усърдна и важна работа, и вие определено ще трябва да си направите един добър план, за да може максимално да използвате благоприятните тенденции на този ден.  За Козирог денят носи нови идеи или начинания, които ще имат едно добро развитие в близкото или по-далечно бъдеще. Денят носи новини или преживявания свързани с близки хора.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес може да постигнете хармония в живота си, ако сте склонни внимателно да изслушвате другите, спокойно да реагирате на техни думи или действия, които не ви харесват, да се приспособявате към новите обстоятелства, които от вчера са възникнали в живота ви. Възприемчивостта ви към необичайното, неизвестното, различното, умението ви да зачитате мнението на другите хора ще бъде важно определящо условия за успеха или неуспеха на този ден. В четвъртък внимание ще изискат планове и действия свързани с пътуване. Възможни са както промени, така и възникване на необичайни нови обстоятелства, свързани с важни събития в обществен или политически план.
За родените под знака на Близнаци, денят носи нови преживявания свързани с любовна връзка или с флирт, който ви носи силни емоции. За мъжете от този зодиакален знак, това е ден за вземане на решения свързани с любовния живот, за стабилизиране на една връзка или за раздяла с партньор, поради липса на перспектива в отношенията ви. За Везни това е ден, който ще изисква внимание във всяко едно действие, ангажимент или задача, с цел предпазване от грешки, заблуда или злонамерени манипулативни действия на други хора. За Водолей предстои разговор с жена от личен, семеен или професионален характер.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, четвъртък ще бъде благоприятен ден за работа свързана с пари или с финансови документи. Използвайте този ден за контакти с представители на държавни, банкови или други институции. Едно от важните събития през този ден ще бъде свързано с човек, с когото сте близки приятели или познати. Мнозина ще запомнят четвъртък със събитие, с което се приключва или започва една промяна в живота ви. За родените под знака на Рак, четвъртък носи ангажирани с някаква ситуация, която ще има връзка с дете или с млад човек. Нещата ще касаят по-скоро изчистване на грешки, разрешаване на неприятности или изпълнение на пропуснати досега задачи, свързани по някакъв начин с тях. За Скорпион денят носи различни новини свързани със стари или нови приятели, както е и възможно да общувате с тях предимно по телефона за да споделите важна информация. За Риби четвъртък носи различни поводи за размисли по-важни теми от живота, които все още висят като въпрос без отговор във вашето съзнание.