Емоционалността, на чието влияние днес ще бъдат подложени повечето от вас ще определя възникването и развитието на почти всички събития в петък. На различни въздействия ще бъдат подложени любовните ви отношения, отношенията ви с жени и плановете, които правите за бъдещето си, и в които има голяма доза риск или несигурност. Новините, които ще получите за различни неприятни, дори бих написала драматични събития по света, само ще увеличат вашите притеснения и обърканост по отношение на това, какво може да планирате за живота си през тази и следващите 2 години (за тези от вас, които се опитват да гледат надалеч в бъдещето си). Неочаквани ситуации ще възникнат в дома или в семейството ви чрез съседи, неочаквани гости или чрез някакво недоразумение, грешка.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще имате трудна комуникация с хората около вас. Това ще бъде благоприятен ден за реализацията на ангажименти с човек от семейството ви, който в момента живее или работи в друго населено място. Отношенията ви с хора, с които работите заедно, ще претърпят някакво развитие. Днес ще имате възможност да реализирате свое очакване свързано с работата или с бизнеса ви. Мнозина ще отделят голяма част от времето си за разговори или други преживявания свързани с приятели. За Овен денят носи напрежение, свързано с невъзможност да реализирате свои планове днес, или поради сблъсъка ви с хора, които имат труден характер, или с които общуването като цяло е много трудно. За Лъв внимание ще изиска абсолютно всичко свързано със здраве, както вашето лично така и на хора от близкото ви обкръжение. За родените под знака на Стрелец парите, финансовата стабилност и доходите ще бъдат по някакъв начин приоритет за вас, но възможностите да постигнете някакво развитие в този план, ще са строго индивидуални.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще имате благоприятно време за активни дейности, за работа и организация на семейните ви дела. Всичко обаче трябва да бъде направено с идеята да се постигне реален успех или резултати до края на тази седмица. Мнозина ще се развълнуват от неочаквано събитие. Днес може да ви изненада новина отдалеч свързана с бременност или с раждането на дете. В любовта си ще се сблъскате с някои неочаквани недоразумения или с нежеланото вмешателство в отношенията ви от страна на други хора. За Телец, денят носи по-голямо психическо натоварване свързано с различни задачи, общуване с различни по темперамент хора или преодоляване на други негативни емоции и ситуации. За Дева денят също носи повече напрежение, но хубавото е че стреса ще идва бързо и бързо ще отминава, в зависимост от вашата готовност да реагирате адекватно при неговото възникване. За Козирог денят носи много информация от близо и далеч, която ще има важно значение за ваши семейни дела, професионални или бизнес задачи и планове.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък насочете вниманието си към приключването на задачи и ангажименти, които сте започнали през седмицата. Емоционални действия от ваша страна или липсата на мотивация може да са забавили или усложнили тяхното развитие. Днес не си позволявайте да пилеете време и енергия. От другата седмица започвате нов важен цикъл на развитие на нови неща в живота ви. Те могат да направят началото на април успешно време за вас или да го пропилеете поради ленност и мързел. Днес може да се ангажирате с оформянето на финансови документи или договори. Хората родени под знака на Близнаци ще преминат през ден на важни решения, събития или преживявания, които не само ще оставят следа след себе си, но и ще определят посоката ви на развитие през този и следващите няколко месеца. На късмет и интересни шансове днес могат да се надяват родените под знака на Везни. Чудесен ден ще имат и родените под знака на Водолей, които ще отхвърлят някакъв товар или труден ангажимент от плещите си, или ще имат по-ясна представа за развитието си през близките няколко месеца.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, пред вас е ден, който трябва да използвате максимално за реализацията на важни за вас дела. Възможен е разговор или специално събитие на работното ви място. Емоционалната ви нестабилност или свръхчувствителност може да създаде напрежение в отношенията ви с хора от ежедневието ви. Контактите ви с приятели или с приятни хора, ще ви заредят с оптимизъм за развитието на ваши важни планове. Мнозина от вас ще трябва да сдържат емоционалните си реакции, тъй като има опасност да предизвикат нежелан конфликт. За Рак денят носи необходимост от бързо приключване на ежедневните задачи, тъй като днес ще възникнат нови такива или други неочаквани ситуации. За Скорпион ще бъде добре да общуват с жена, с която могат открито да разговарят по свои лични проблеми, притеснение или планове. За Риби денят носи различни срещи или контакти с хора, които имат значение за изпълнение на семейни или професионални задачи, или по друг важен повод.