Днес ще очаквате важни за вас новини, информация или документ – неща, които ще определят ваши бъдещи планове, развитието на настоящи отношения и др. Ще има новини, които ще успеят да ви изненадат и те могат да имат значение не само лично за вас, но и за света, в който живеете. Неприятностите през този ден, където възникнат такива, ще са свързани с неразрешени, изоставени битови или имуществени проблеми, проблеми с лично превозно средство или техника. През този ден са вероятни съновидения свързани с покойници или ангажиране с нещо, което има връзка с такива хора. Днес може да отложите една среща или някой да отложи такава с вас.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, понеделник ще благоприятства разговори или събирания с приятели, особено ако вие или те имате специален повод за това. Днес ще отделите повече внимание на приятели отблизо и далеч. Любовният ви живот също ще заеме важно място в първия ден на седмицата. Не пренебрегвайте желанията на собствените си деца, но нека всичко е разумно и без излишества. Родените под знака на Овен, ще имат повод за радост, която в повечето случаи ще бъде свързана с личния ви живот или с реализацията на план, който има важно значение за вашето бъдеще. За Лъв денят носи добри новини или специални преживявания свързани с дете, внуче или с млад човек от кръга роднини или приятели. Родените под знака на Стрелец ще трябва добре да се погрижат за своите лични вещи през този ден. Обмислете добре кое има нужда от ремонт, кое трябва да изчистите от дома си поради липса на необходимост да го пазите и съхранявате.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще размишлявате по някои повратности в живота на човек, когото познавате. Вероятно някаква лична драма, загуба на работа или престиж ще ви накара да погледнете по друг начин на нещата от живота, които сте смятали важни досега. Денят ще се запомни с разговор или с преживяване свързано с човек, който живее близо до вас. Родените под знака на Телец, днес може да усетят липса на търпение както при изпълнение на ежедневните си задачи, така и по отношение на общуването си с близки хора. За Дева денят носи важна новина, която може да внесе някакви промени в личния или в семейния живот. Родените под знака на Козирог, да внимават с проблемите или неприятностите в семейството си, които могат да претърпят неочакван обрат.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник може да се ангажирате с организиране на финансовите си ресурси. Внимание ще изиска чистотата и подредбата на дома ви, малките ремонти или подобрения, които да подсигурят удобствата за семейството ви. Днес ще имате нови поводи за радост, но и ще останете разочаровани от невъзможността да реализирате някои свои планове. Днес в много неща ще имате късмет или ще постигате успехи с лекота, стига да имате желание за работа и амбиция да действате. Родените под знака на Близнаци, ще обмислят внимателно своите действия през тази седмица, но като че ли в този момент е по-важно да приключите всичко, с което вече сте се ангажирали. Работа с документи, договори и различни плащания могат да очакват през този ден родените под знака на Везни. За Водолей понеделник носи повече задачи, необходимост от по-добра организация и внимание при общуване с непознати или с конфликтни хора.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, пред вас е един благоприятен ден за срещи с важни за вас хора, за пътуване или за контакти с хора отдалеч. Пътуванията, които някои от вас ще предприемат, най-вероятно ще са предварително организирани. Финансовите ви дела ще се развиват нормално, без неприятни изненади. Този ден може да бъде повратна точка в живота на някои жени. Родените под знака на Рак могат да преминат през момент на заблуда или грешки, основно в работата или в бизнеса си. Внимавайте с какво се ангажирате и на кого разчитате за изпълнението на професионалните си задачи. Родените под знака на Скорпион, ще имат един чудесен ден, в който с лекота ще успеят да реализират една от своите задачи или ще получат неочакван шанс, да постигнат нещо важно през този ден. За Риби денят носи повече оптимизъм и вяра в действие и планове, които имат през този период от живота си.