Тревожно начало може да има вторник за повечето от вас, което може да се дължи на новини или събития от изминалата нощ. За някои от вас това ще даде отражение не само върху настроението, но и върху физическото здраве: мигрена, нежелано безпокойство, усещане за страх, несигурност и др. През този ден някои неочаквани събития или преживявания (особено при момичетата и младите жени) могат бързо да изчистят тези негативни влияния. Във вторник ще бъде добре за вас да общувате със стари приятели, с които може да споделяте всичко, без да се притеснявате, че досаждате, или че може думите ви да станат публично достояние. Втората част на деня ще бъде по-спокойна или по-успешна от времето преди обяд.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще обмисляте ваши действия свързани с бъдещето на ваш родственик или дете. Вторник ще бъде интересен ден с благоприятни възможности за развитие на вашите планове, ако съумеете да запазите емоционална стабилност. Може да получите покана или важна информация благодарение на приятелските си връзки. Неприятните моменти днес ще имат връзка със събития от миналото. Родените под знака на Овен, могат да използват този ден за обмисляне и реорганизация на личния си или семеен бюджет, на финансовите си дела или собственост, от която получават някакви доходи. Напрегнат може да бъде този ден за родените под знака на Лъв, които ще проявят нетърпение и раздразнителност при общуване с хора, с които днес ще имат контакти. За Стрелец денят ще предостави възможност за получаване на допълнителен доход, пари от работа, с която ще бъдете ангажирани за даден период от време.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник ще сте по-напрегнати, но събитията ще изискат от вас да покажете разбиране и да дадете подкрепа на приятели и близки хора. Ще бъдете много по-емоционални към хората, които имат важна роля в живота ви. Генералната тенденция на деня не е лоша, и всичко ще зависи от вашето умение да контролирате самите себе си. Денят носи важни новини, чието значение надявам се няма да омаловажите или игнорирате. Родените под знака на Телец, ще очакват действия или решения на хора, с които имат общи планове или цели. За Дева денят носи разговори или ангажименти с жена, която в повечето случаи ще живее на някакво разстояние от вас. Родените под знака на Козирог ще използват благоприятните тенденции на този ден да посетят важни хора, институции, да проведат сериозни разговори или срещи.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник по-голямата ви чувствителност и емоционалност може да доведе до прояви на нетърпение или раздразнение спрямо действия или думи на хора от семейството ви. Денят носи приятни новини свързани с дете или с млади хора. Неразрешените битови проблеми от последните няколко дни днес могат да доведат до вземане на решение за подмяна на техника или мебел в дома ви. Финансово може да се преживее момент на нестабилност или притеснение поради възникването на неочакван разход или други неочаквани обстоятелства. Родените под знака на Близнаци, ще имат един чудесен ден за изява, за развитие на личния си потенциал и постигане на важни резултати предимно в кариера. Родените под знака на Везни, нека да бъдат внимателни при общуването си с непознати хора. За Водолей, денят носи интересни новини или преживявания с приятели и въобще с хора, с които нямате кръвна връзка.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще отделите време за разрешаване на една неприятна ситуация. Денят ще бъде благоприятен във финансов план, както и за всякаква работа с документи. Очакванията ви за развитието на определени събития през следващите няколко дни ще получат по-голяма яснота и по-малко притеснения. Избягвайте да правите планове на база непроверена информация. Вторник ще бъде важен ден за правилното и успешно изпълнение на професионалните ви или бизнес задачи. Ако сте родени под знака на Рак, днес ще имате сериозен или полезен за вас разговор, ангажимент свързан с жена. Това ще бъде важен ден за вашето образование или кариера, според възрастта или ангажираността ви. За Скорпион денят носи интересни и любопитни новини от близо и далеч. Родените под знака на Риби, е възможно да общуват с мъж, който живее на някакво разстояние. Днес по-скоро ще следите събития в живота на други хора, които са ви близки като роднини или приятели, отколкото да се фокусирате върху собствения си живот.