От днес до 22 май мнозина ще се сблъскат с различни опити чрез противопоставяне или натиск насилствено да се променят някои неща от личния ви, професионален или политически живот. Това ще бъдат дни, в които лесно ще възникват прояви на гняв или агресия. Дипломатичното разрешване на проблемите, често ще завъшва с фиаско.
Хората ще изпитват затруднение да разсъждават и решават правилно, най-вероятно поради противоречивата информация, която ще достига до тях. В личните ви и семейни отношения могат да възникнат конфликти свързани с пари или с наследствени дела. Ще се засилят проявите на ревност, сексуалните посегателства, поради което ще бъде добре да се избягват места, където има голямо струпване на хора, или ситуации, които могат да предизвикат насилие. Тези дни могат да провокират различни природни бедствия, а на местата, където има военни действия, атаките ще се засилят и пораженията ще бъдат по-големи или по-драстични. Внимателни да бъдат тези от вас, които работят с машини, всякакъв вид техника, химикали, оръжие и всякакви други вредни или опасни вещества.
Родените под знака на Овен, Лъв или Стрелец, ще преминат през ден, в който на всяка цена ще трябва да избягват възникването на неприятности или усложняването на вече възникнали такива. Насочете вниманието си към правилното и навременно изпълнение на ваши задачи свързани с документи, уговорки или обещания и най-вече такива свързани с пари. Днес мнозина от вас могат днес да предприемат пътуване, както с определена цел, така и за отдих през почивните дни.  Родените под знака на Овен, няма да откажат романтично или интимно преживяване, особено ако другата страна знае по какъв начин да го поиска, да го предложи или да го предостави. Родените под знака на Лъв, ще преживеят приятни мигове с хора, които обичат или уважават. Родените под знака на Стрелец, днес могат да се изправят пред един неприятен здравословен проблем или да преживеят друго сериозно притеснение. Неговата цел ще бъде да ви накара да промените своите виждания за определена личност или за събитие, което има значение предимно за вашия личен живот.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще преживеете притеснения предимно с хора, които не живеят във вашия дом. Възможно е да възникне необходимост от пътуване или да проследите важно събитие, което ще се развие в друго населено място. Този ден носи различни промени в предварителните ви планове. Не са изключени важни новини. Мъжете ще трябва да следят внимателно събитията днес, защото те ще имат продължение през следващите няколко дни. Родените под знака на Телец, ще имат интересен и осъществим план за този ден. Повече работа или други важни задачи носи петък за родените под знака на Дева. Приятно общуване с приятели или приятни вечери с тях ще могат да зарадват родените под знака на Козирог. Днес за вас ще бъде противопоказно да се затворите в дома си и да се изолирате фокусирайки се върху своите лични проблеми или несгоди.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще бъде добре да насочите вниманието си към приключване на някои задачи от началото на седмицата. Ще бъде добре в края на работния си ден, да знаете, че нищо не е останало недовършено, което може да помрачи настроението ви през уикенда. Някои от вас още днес ще заминат на някъде извън дома си, което най-вероятно ще бъде добре планирано действие. През този ден могат да ви изненадат или учудят някои новини свързани с хора, които познавате лично. Родените под знака на Близнаци, ще очакват днес да приключат с някакъв битов или технически проблем, който може да е важен или за вашия дом или за вашата работа/ бизнес. За родените под знака на Везни, денят носи някакъв ангажимент или емоции свързани с дете, внуче или друг млад човек от близкото ви обкръжение. Родените под знака на Водолей, нека да бъдат внимателни с парите си, да избягват емоционални или прибързани решения и разходи.
Родените под знака на Рак, Скорпион или Риби, ще преминат през ден, в който ще имат интерес да наблюдават събития в живота на момиче или на жена. Тя може да бъде ваша близка или позната, но може да е публична личност, към която проявявате интерес. В петък ще бъде трудна задача да поддържате добро настроение и да гледате по-ведро на живота, но пък това е задача, която ще бъде чудесно, ако успеете да я изпълните. Родените под знака на Рак, днес могат да осъществят важна и полезна среща или разговор, да получат информация, която ще ви бъде в голяма полза. За Скорпион денят носи един сравнително спокоен ден, с възможности да се постигнат добри резултати и да останете удовлетворени от добре свършена работа. Трудно ще бъде за родените под знака на Риби, които лесно ще се палят от коментари или действия на други хора, които точно в този ден ще ви бъде трудно да приемете или разберете.