По време на транзита на Слънцето в Близнаци ще възникнат много възможности за събирания, за общуване и създаване на нови приятелства . Това ще бъде благоприятно време за учене и образование. Този период до 21 юни ще се характеризира с развитието на много интересни събития.
Днес и утре има опасност мнозина от вас да витаят в облаците, да изпитвате противоречиви емоции, както и да сте податливи на неблагоприятно психическо влияние. Напрежението, където възникне такова ще е причина за различни неразположения свързани почти винаги с нервната ви система.
Днес и утре ще се сблъскате с повече трудности в семейните отношения. Тези два дни носят склонност към измама или лесно поддаване на измама. Много неясни ще бъдат отношенията ви с жени: роднини, приятели или познати. Вероятни са заболявания, на които трудно може да се направи диагноза. Не са изключени проблеми с храносмилането, проблеми с чревни газове.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, неделя носи различни неочаквани ситуации в живота ви, които ще променят плановете ви не само за този ден, но и вероятно за новата седмица. Голямото предизвикателство пред вас днес и да отсявате истината от неистината, да избягвате по-розово виждане на нещата от живота, които всъщност не са толкова прости и лесни, колкото изглеждат. Внимание ще изиска и здравето за някои от вас, и при нужда потърсете лекарска помощ.  Родените под знака на Овен, днес ще се наложи да разговарят с жена по-важни или интересни теми свързани със семейството, или с някаква друга ситуация, в която и двете страни имат някакво участие. За Лъв денят носи вероятност от пътуване, дори това да е на кратко разстояние извън вашия дом или място, където живеете. Ако поради някакви причини това е невъзможно, то вероятността днес да общувате с повече хора извън вашия дом е по-голяма. Родените под знака на Стрелец може да имат преживяване свързано с близък човек. Поради някаква причина днес ще изпитвате безпокойство относно събитие или отношения, които имате с жена.
Родените под знака на Телец, Дева или Козирог. нека се подготвят в неделя за повече работа или повече задължения от всякакъв характер. Това ще бъде ден с наситена програма, в която всяка една задача ще трябва да бъде добре организирана и изпълнена. Днес не са изключени пари в личния ви или семеен бюджет, като източниците могат да бъдат най-различни, включително и чрез други ваши родственици. Родените под знака на Телец, ще имат достатъчно задачи в семейството си и ще бъде добре да избягват ангажименти с други хора, или задачи, които могат да бъдат свършени утре или през следващите няколко дни. Родените под знака на Дева, днес ще се наложи да обърнат внимание на желание или проблем в живота на близък човек, който най-вероятно в този ден ще разчита изцяло на вас. Родените под знака на Козирог, искат или не, ще трябва да намерят някакво разрешение на вече възникнал проблем или неприятност.
Родените под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще бъде добре да избягват сериозни отговорности и задачи, тъй като вниманието ви ще бъде разпиляно в различни посоки и това ще затрудни правилното изпълнение на вашите действия. Този ден носи хубави новини или преживявания в живота ви, но те ще се случат по естествен път и вероятността вие да имате някаква определяща роля в тях е минимална. Ако сте родени под знака на Близнаци, днес ще бъде добре да разговаряте с хора от семейството си или с бизнес партньори относно предстоящи действия от финансов, банков, данъчен или друг характер. Родените под знака на Везни, ще трябва да се преборят с желанието си да влизат в спор или противопоставяне с близък човек. Родените под знака на Водолей ще вземат финално решение свързано с някакво имущество или имот, които притежавате, или които използвате.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в неделя ще бъде полезно за вас да общувате или да се срещате с приятели или с хора, с които имате общи цели или интереси в живота. В разговорите, които ще имате помежду си могат да възникнат нови идеи или планове, чиято реализация е напълно възможна в сравнително кратки срокове. Днес може да следите с интерес събития или новини свързани с хора, които живеят на някакво разстояние от вас. Родените под знака на Рак, днес ще имат желание за любовни преживявания и ще имате голяма нужда да усещате обичта и любовта на важните хора в живота ви. За Скорпион, денят носи известно напрежение, което може да възникне при един емоционален конфликт. Родените под знака на Риби, ще имат интересен, изпълнен с различни емоции или преживявания ден. Ако днес ви осени някаква идея, не я оставайте в чекмеджето си за друг ден. Хванете здраво и започнете да действате.