Днес и дори през по-голямата част от почивните дни ще имате нужда да се забавлявате, да правите повече приятни за вас неща. Тези дни носят вълнения в социалния и любовния ви живот. Това ще бъде благоприятен ден за вашите финанси, като за някои от вас ще предостави възможност за неочаквана печалба. Тези три дни (25 – 27 май) ще са отличен момент за създаване на нови приятели или любовни отношения. Очакванията ви свързани с развитието на някои професионални или бизнес отношения ще останат напразни, тъй като тези дни носят повече емоции и по-малко трезво (бизнес) мислене. Момичетата и младите жени да избягват всякакви рискови действия. Неприятна новина свързана с млада жена може да внесе напрежение и стрес в живота на мнозина от вас. Новите приятелства и познанства създадени днес ще имат интересно развитие в близкото бъдеще.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в четвъртък ще сте притеснени относно развитието на ваши планове, които ще трябва да изпълните днес. Развитието на събитията определено ще бъде във ваша полза, но не действайте несериозно в ангажиментите си. Днес е възможно да се появи нов човек в живота ви, което ще стане при една неочаквана ситуация или среща. Финансовите ви дела могат да ви бъдат приоритет, но като цяло днес благоприятно развитие ще имат дела свързани с документи. Това ще бъде благоприятен ден за реализация на ваши планове, затова имайте вяра в собствените си сили, възможности и идеи. Родените под знака на Овен, днес ще има за какво да се зарадват, но тази радост ще е малко закъсняла, тъй като ще бъде свързана с нещо, което е било много по-важно за вас в близкото ви минало. Днес може да намерите загубена или забравена вещ. За Лъв, денят носи натоварващи ангажименти с хора от семейството, които вероятно ще бъдат свързани с дете или с внуче, или с друг човек, който ще разчита основно на вас.  За Стрелец денят носи необходимост да се завършат вече започнати задачи, да се изпълнят дадени обещания, за да може да се разчисти място в живота ви за новите неща. Днес може да разговаряте с хората около вас, по теми които са били актуални в живота ви през последните няколко седмици или месеци.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, за вас четвъртък ще бъде ден, в който ще имате желание да направите нещо хубаво за себе си или за хората, които обичате. Личният и любовният ви живот ще бъде интересен или ще ви предостави някои преживявания. Днес избягвайте задълбочаване на недоразумения или неприятности, защото ще имате погрешна преценка за конкретната ситуация. Финансовите ви дела ще са променливи или тяхното развитие трудно ще може да се характеризира с една дума. Денят носи неочаквани преживявания свързани с роднина. Родените под знака на Телец, днес могат да имат различни контакти с хора там, където живеят или ще пътуват за да се срещнете с тях. Денят носи вероятност от повече общуване с важни или полезни за вас хора. За Дева денят носи приключване на някакъв проблем, изчистване на някакъв страх или тревога. За Козирог денят носи някакви манипулативни действия в семейството, опит за лъжа или прикриване на действия, за които се знае, че ще бъдат повод за конфликт.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в четвъртък ще се наложи да намалите ентусиазма си и да погледнете практично на ангажиментите, с които в момента сте обвързани. Вероятно те ще имат нужда от промяна в идеята ви за тяхното изпълнение или вие ще имате нужда от повече време и търпение да постигнете желаните резултати. Днес всичко трябва да става бавно, с оглеждане на детайлите, чрез търсене на повече информация или на помощ. Днес не е важно да се вторачвате единствено в собствените си чувства, а да съхраните хармонията в дома и в семейните си отношения. Някои от вас ще се ангажират по някакъв начин със здравето на близък човек. Родените под знака на Близнаци, днес могат смело да се ангажират с оформянето на различни документи, договори или споразумения, както и благоприятно развитие могат да имат съдебни и юридически действия. За Везни денят носи преживяване свързано с приятел или познат. Родените под знака на Водолей могат да се разочароват от новина или информация, която ще получат от жена. Днес ще сте лесно обидчиви и докачливи и трудно ще приемате критика или забележки.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще имате благоприятен ден за развитие на финансовите си дела. Има вероятност да получите пари или да си осигурите други печалби и приходи. Днес важна роля в живота ви ще изиграе човек, който ще ви даде правилен съвет или ще ви помогне във важна ситуация. В четвъртък мнозина ще преживеят едно малко чудо в живота си, което ще им покаже че има странни и невидими за очите ни неща. Новините днес могат да донесат промени, или предложение за нов старт в някаква дейност или отношения. Ако сте родени под знака на Рак, четвъртък носи повече емоции в живота ви, които могат да бъдат свързани с любовта, с ново познанство, с флирт или с друга някаква най-вероятно онлайн авантюра. Родените под знака на Скорпион, ще имат чудесен ден за изпълнение на задачи, ангажименти и планове. За Риби денят носи различни професионални или домашни задължения. Днес ще имате повече работа, която понякога може да бъде свързана с някакъв вид услуга, която ще направите на близък човек.