Петък ще бъде един чудесен ден за тези, които знаят какво искат и как да го постигнат, следвайки вселенските закони, а не егоистичните си капризи и желания. Любовта ще бъде щедра към тези, които я заслужават, изпитвайки истински, чисти чувства към своя партньор. Обсебващите отношения и чувства ще създадат обаче доста главоболия през този ден. В петък не бива да се пренебрегват здравословните неразположения и при необходимост си дайте повече време за почивка и за възстановяване. Добро развитие през този ден могат да имат вашите професионални и бизнес планове и отношения. Това ще бъде подходящ ден за начало на нова работа или нова дейност, ако имате амбиция да покажете своите умения без да парадирате излишно с тях.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще сте склонни към размисли свързани със семейството, работата, начина ви на живот или социалните ви контакти. Като цяло ще сте доволни от постигнатото досега в живота, но осъзнавате, че можете повече. Днес бъдете активни и действайте, за да свършите колкото се може повече работа. Благоприятните тенденции за вас днес ще засегнат почти всяка една сфера от живота ви. Родените под знака на Овен, днес могат да отидат някъде по работа, за да се срещнат с приятели или просто за развлечение. Изненади в петък могат да очакват родените под знака на Лъв, които по някакъв начин ще имат връзка с роднини или приятели. Родените под знака на Стрелец могат да очакват новина или да проведат важен, полезен разговор от финансов характер.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще може да постигнете много, защото ще разчитате основно на себе си, на собствените си умения и ресурси. Това е ден за себеизява, за използване на вече усвоени знания и умения. Денят носи контакти и срещи с хора от различни разстояния, но основно свързани с някаква работа, бизнес или проекти. Близки хора и приятели, днес може да имат благоприятно влияние върху делата ви. Родените под знака на Телец, днес ще се сблъскат с някакъв проблем или затруднение от материален или битов характер. За Везни денят носи неприятна новина свързана с човек, когото бегло познавате, или който е бил ваш близък познат в едно по-далечно минало. Неочаквани затруднения могат да възникнат при общуването ви с хора, с които работите заедно. Родените под знака на Козирог ще имат един интересен, позитивен и успешен ден. Днес може да имате емоционални и запомнящи се преживявания с приятели.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък бъдете готови да дадете шанс на нови неща и хора да влязат в живота ви. Това е ден за движение, промени, комуникация, за нови запознанства и разговори със стари приятели. Финансовите ви дела ще имат добро развитие, но нещата могат да се случват по-бавно отколкото вие искате или очаквате. Това ще бъде благоприятен ден за работа с документи, договори и всякакъв вид бумащина. В разговорите си относно вещи или имот, бъдете предпазливи и се опитайте да разгадаете истински желания и намерения на хората, с които ще общувате. Родените под знака на Близнаци, днес ще трябва да приемат с една по-голяма отговорност, ангажименти или обещания, с които ще се ангажират. За Везни личните ангажименти днес ще трябва да бъдат приоритет пред професионалните, но в никой случай да не се стига до тяхното игнориране. Родените под знака на Водолей ще преживеят разочарование или ще останат излъгани в нещо, за което са имали очакване, и което по някакъв начин вероятно ще е свързано с пътуване или с хора от други разстояния.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, петък носи важни събития свързани с хора от кръга ви роднини, приятели, колеги, като: разговори, срещи или други важни общи дела. В петък спокойно може да отделите време да оправите някои неща в дома си, за да имате повече време за почивка през уикенда и най-вече за да пътувате, ако това е възможно. Днес бъдете внимателни на обществени места и пазете добре личния си портфейл, документи, както и важна за вас информация в телефон или компютър. Ако сте родени под знака на Рак, днес може да имате притеснения, грижи или други емоционални задължения свързани с мъж от близкото ви обкръжение. Родените под знака на Скорпион, днес може да изпитат удовлетворение или да имат приятно преживяване при общуване с приятели, които са близки на семейството ви. Родените под знака на Риби трудно ще се преборят с предизвикателствата, пред които ще бъдат поставени поради по-силните емоции, които петък носи за тях.