Събота ще благоприятства планове и действия свързани с пътуване, с излети, с разходки до интересни места, паркове или музеи. Днес ще бъде важно да дадете почивка на тревожността вътре във вас и да се опитате да си създадете някакъв комфорт. Никой не може да избяга от лошите новини или от лошотията на хората, но когато е възможно, нека да се приема философски, като част от житейските ви преживявания. Този ден ще бъде благоприятен за разговори и споразумения свързани с някакво имущество, собственост или имот. Финансовите ви дела ще се развиват без някакви изненади, ако в действията си днес очаквате печалба или някакъв приход, заплащане. УЧастие в някаква лотария с малка сума пари няма да ви навреди, но не се увличайте!
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще ви се наложи да преодолеете един неприятен конфликт. Този ден не вещае парични постъпления и бъдете внимателни с предложения, свързани с пари. Този ден ще изиска от вас внимателни и добре премерени действия. Избягвайте рискове или екстремни спортове и занимания. Днес може да насочите вниманието си към почистване и подредба на дома, към грижи за градина или стопанство. Работа свързана с поддръжка на имущество, което имате, също ще има добро развитие. Родените под знака на Овен, днес могат да бъдат изненадани от гости или посещения в дома си с определена цел. За Лъв денят носи разговор и вземане на решения свързани с важни задачи, които ще ангажират вниманието ви през следващата седмица. В повечето случаи те ще имат връзка с някакви документи, договор и различни финансови отношения. Родените под знака на Стрелец, днес ще обмислят задачи, чиято реализация ще бъде наложителна през следващите няколко дни. Повод за размисъл ще бъдат думи на човек от семейството ви.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота ще бъде благоприятен ден за умствена и интелектуална работа. Това е ден, в който на успех ще могат да разчитат знаещите и умеещите хора. Работата или бизнеса ви ще се развива положително за вас. Добро развитие ще имат и домашните ви дела, особено ако имате конкретен ангажимент свързан с жилище, което вие или членове на вашето семейство притежавате. Предложение или информация, която ще получите днес може да ви донесе неочакван късмет или полза. Днес обаче може да ви изненада новина свързана със здравето на човек, когото познавате. Родените под знака на Телец, ще имат един чудесен ден, стига да не се изгубят емоционално в различни неприятности, които нито ще са толкова големи, нито пък ще са неразрешими. Родените под знака на Дева, ще правят различни планове свързани с обща дейност, общи задачи или ангажименти и други. Днес може да ви бъде в голяма полза новина или информация.  Родените под знака на Козирог ще се зарадват на добри новини или успешна дейност, която носи добри приходи или резултати.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в събота, с каквото и да се ангажирате слагайте на първо място щастието или интересите на собственото си семейство и на близките си роднини. Разбира се, това не означава, че заради тях може или трябва да наранявате други хора, а да намерите най-добрия път да бъдете полезни за важните хора в живота си. Събота ще бъде благоприятен ден за семейни събирания, за срещи и гостувания с роднини. Това ще бъде важен и продуктивен ден за тези от вас, които работят или имат собствен бизнес. Родените под знака на Близнаци днес ще могат да приключат успешно вече започнати задачи или проекти. За Везни внимание ще изискат отношения с хора, които са по-млади, и които ще се опитат да ви манипулират или излъжат с нещо. Родените под знака на Водолей, ще са заплашени от неприятен конфликт в дома си, който много лесно може да излезе извън контрол и да доведе до емоционални решения.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота ще имате повече ангажименти или срещи с роднини или с приятели. С някои от тях ще планирате общи действия през следващите седмици. Днес не игнорирайте съветите или информация, която ще получите от хора извън дома си. Денят носи различни емоционални преживявания свързани с деца. Ако сте родени под знака на Рак, в събота ще имате достатъчно работа в дома си, свързана с уреждането на различни битови дела. Тези от вас, които днес имат работен ден, ще се ангажират с някакви технически, стокови или други сериозни ангажименти. Родените под знака на Скорпион, могат да използват този ден за срещи и разговори с приятели, като особено интересни или емоционални могат да се окажат тези, които са свързани с такива, с които се срещате през почивните дни. За родените под знака на Риби, денят носи различни събития в семейството, които ще провокират вашето търпение и определено ще имат силно влияние върху емоционалното ви състояние.