Петък може да се запомни с възникването на неочаквани моменти на объркване и емоционална несигурност. Странни чувства или преживявания може да ви накарат да се усъмните в реалността на събития или в чувствата и намеренията на хора около вас. Има вероятност да не възприемате нещата правилно, да следвате единствено собствените си желания, да бъдете манипулирани или измамени от врагове. Днес ще бъде добре да избягвате да вземате важни решения въз основа на собствените си емоции или на първите си впечатления. Като цяло петък носи по-голяма емоционална чувствителност, уязвимост откъм измама или използването ви за нечии лични цели от страна на други хора. Днес избягвайте да се влияете от сънищата си или от суеверия, на които вярвате.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, петък ще бъде важен ден за вашата работа. Това ще изиска от вас да се мобилизирате максимално и да не отлагате нищо за следващата седмица. Мислете добре, кое е важно за вас, и кое е само загуба на време. Събитие в живота на близък човек ще бъде повод за различни мисли и философски разсъждения. Днес ще бъде важно дипломатично да разрешавате или да се измъквате от неприятности или от неприятни, досадни хора. Ако сте родени под знака на Овен, днес ще ви интересуват и вълнуват различни новини или дела от финансово- материален план. Парични дела от всякакъв характер ще имат днес и родените под знака на Лъв. За родените под знака на Стрелец, предстоят разочарования или сблъсък с груби, с лоши маниери хора.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес трудно ще се ангажирате с някаква работа и ще предпочетете да правите неща, които са ви приятни. Това ще бъде благоприятен ден за тези от вас, които полагат някакви грижи за свои родственици или имущество, което се намира на някакво разстояние. Във финансов план петък ще е твърде сложен и от вас ще се изисква да се пазите от собствените си хитрости или от хитростите на други хора. Ако пътувате днес, някои събития ще успеят да ви изненадат. Ако сте родени под знака на Телец, днес ще ви предстоят контакти, срещи и разговори с най-различни хора: и познати, и непознати. Родените под знака на Дева, могат да получат новина, която силно ще ги разстрои, натъжи или обърка. За родените под знака на Козирог, денят носи преживяване или интересни новини свързани с близки хора.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък всичко ще е по-различно. Движение и промени могат да възникнат в работата, в личния ви живот. Някои от вас трудно ще контролират събитията или емоциите си, и това ще доведе до състояние на превъзбуденост. Като, че ли няма да имате достатъчно време да изживеете всяка една емоция по най-добрия или полезен за вас начин. Днес ще можете да проведете трудни разговори в семейството си и да разчитате на прогрес по темата, с която са свързани. Ако сте родени под знака на Близнаци, днес ще имате един специален, продуктивен и успешен ден. Важни, интересни или полезни новини днес могат да очакват родените под знака на Везни. Трудностите при хората родени под знака на Водолей, ще са свързани с вече възникнали събития или ситуации и различните последствия, които те носят след себе си.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще имате нужда да общувате повече с приятели или с хора, с които имате общи интереси. Разстоянията няма да бъдат проблем за комуникацията ви с тях. Днес ще сте способни да акумулирате много информация и знания. В петък ще ви зарадва новина свързана с човек, когото познавате отдавна. Нова придобивка, работа в градината, почистване на дома от ненужни вещи и други занимания ще ви донесат задоволство, когато активната част на деня приключи. Ако сте родени под знака на Рак, днес ще сте склонни с прибързани действия и решения да създавате напрежение или паника около себе си. За родените под знака на Скорпион, предстоят контакти с нови хора по различни поводи и при различни ситуации. Родените под знака на Риби, ще имат контакти с хора от миналото си или ще имат съновидения свързани с такива хора и с преживявания от по-далечното си минало.