В понеделник ще стартирате седмицата с огромно желание да работите, да реализирате своите идеи, да покажете и докажете своите способности. Тоиз ден ще благоприятства развитието на вашите любовни или интимни отношения, поради по-голямата ви емоционалност и чувствителност, насочена към позитивни действия. Това ще бъде благоприятен ден както за създаване на нови познанства и приятелства, така и за начало на нова романтична връзка. Днес няма да се страхувате да вземете водеща роля в делата, с които ви предстои да се ангажирате. Това ще ви помогне да получите уважението и подкрепата на тези хора, които умеят да ценят вашия инициативността и смелостта у другите. Днес ще сте склонни да реализирате дела, които са важни за вашето семейство или род.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще фокусирате вниманието си върху материалните неща от живота, които ви създават комфорт или дискомфорт. Това ще бъде благоприятен ден за ремонти в дома или за покупка на важни вещи. Като цяло този ден носи благоприятни преживявания и събития, като по-голяма част от тях ще бъдат свързани с хора, които вече познавате. Днес може да се ангажирате с важен документ или договор. Ако сте родени под знака на Овен, днес дайте най-доброто от себе си на близките си хора. Родените под знака на Лъв, ще имат интересен ангажимент или обща дейност с хора извън собствения дом. Родените под знака на Стрелец, ще бъде добре да помислят за собственото си здраве, за начина си на живот и за средата, в която живеят.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще бъде полезно за вас да се стремите да научите нови неща, да вложите нови умения в работата си и въобще да проявите някакви новаторски действия. Въпреки затрудненията, които ще имате при организиране и изпълнение на финансовите си дела, този ден ще ви даде необходимите обстоятелства за тяхното благоприятно развитие или приключване. В понеделник може да поканите приятели в дома си или да отидете в дома на ваши приятели. Ако сте родени под знака на Телец, днес ще искате да купите нещо за себе си, за личния си гардероб или за комфорта в дома си. За родените под знака на Дева, денят носи срещи с непознати хора и различни ангажименти свързани с тях. Началото на седмицата за родените под знака на Козирог, може да се запомни с една неприятна новина или с неочаквана стресова ситуация.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник започнете седмицата фокусирайки се върху практическата страна на живота – работа, пари, домът, където живеете и др. Това е ден, който ще донесе много напрежение в ежедневието ви. Въпреки това, понеделник може да бъде много плодотворен и продуктивен, предполагайки постигане на големи постижения и важни разултати.  Излизане от неприятна ситуация или разрешаване на проблем може да постигнете чрез съвет или помощ на човек с богат житейски опит. Ако сте родени под знака на Близнаци, днес преди всичко внимание ще изискат тези задачи, които имат значение за вашия дом, семейство и близки родственици. Родените под знака на Везни, ще имат среща или ангажимент с момиче или с млада жена. Радостни моменти денят носи в живота на родените под знака на Водолей.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник ще бъде край и начало на нов етап на развитие, приключване на едни и начало на нови планове, и въобще днес ще възникнат промени в живота ви от най-различен характер. Нещо, което изглежда толкова зле, всъщност ще се окаже добро за вас. Днес избягвайте страхове за бъдещето си, независимо в каква ситуация се намирате. Този ден вещае важни новини или получаване на важен документ. Тревогите ви днес определено ще бъдат преувеличени. Ако сте родени под знака на Рак, понеделник носи важни ангажименти, решения или промени, които тепърва ще имат особено значение в живота ви. За родените под знака на Скорпион, денят носи задачи и работа, за които няма да имате особено желание. Родените под знака на Риби, ще са податливи на влиянието на фалшиви новини, манипулативни действия на други хора или самите вие ще използвате хитрости, за да постигнете свои желания и цели.