Началото на седмицата носи вероятност от възникването на ситуации или събития, които да ви направят податливи на объркване или измама, които ще ви направят несигурни, а някои от вас дори страхливи. Ако можете да избегнете през този ден конфликти, предизвикани от собствените ви желания, настоятелност в искания или желание да покажете своята сила/власт, то може да преминете през един много продуктивен и дори благоприятен за вас ден.
В работата си не допускайте страх или притеснение свързано с действията на амбициозни хора, следващи своите цели на всяка цена и с всякакви средства. Днес не се страхувайте да казвате „не“, когато някой иска нещо от вас, което не е по волята ви.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес няма да бързате да реагирате или да говорите, преди добре да сте обмислили своите думи и действия. Днес ще ви бъде трудно да разговаряте или да разберете действията на хората около вас, които допускат грешки в живота си. Днес наистина е важно да бъдете внимателни с думите си, тъй като настроенията на другите хора могат да бъдат причина да бъдете разбрани погрешно. Неприятностите днес ще имат да ви покажат къде грешите в действията си или в хората, с които имате контакт. Тяхната цел не е да ви накажат, а да ви научат на нещо.
Ако сте родени под знака на Овен, седмицата може да започнете с психически товар от незавършени, неосъществени задачи от предходната седмица. Този ден не вещае някакв и особени преживявания, по-скоро рутинна работа. Неприятна новина може да разстрои днес родените под знака на Лъв. За родените под знака на Стрелец, предстоят различни стресови ситуации, които ще поставят на изпитание търпението и умението ви да преминавате с разум през такива моменти.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще започнете деня с по-добро настроение и желание да постигнете важни резултати при реализация на днешните си планове. Ще сте склонни да гледате по-оптимистично на бъдещето си и вероятно затова ще имате конкретна причина. В понеделник обаче може да бъдете обект на нечии провокации, с цел да ви въвлекат в един конфликт, в който да заемете конкретна позиция. Ако сте родени под знака на Телец, днес няма да сте в най-добрата си физическа форма или ще ви тормозят различни притеснения. Финансови дела и задачи носи този ден за родените под знака на Дева. Изненди могат да очакват в понеделник представителите на зодиакалния знак Козирог.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, от първия ден на седмицата се настройте за повече сериозна и отговорна работа и по-бавно развитие на делата ви. Ако трябва да се сложи генерална ключова дума на този ден и на цялата седмица, то това трябва да е „търпение“. Много важна, но и много трудна за изпълнение вибрация, особено за по-активните от вас. Този ден ще изиска внимание почти във всяка една сфера от живота ви, не като опасност, а като изпипване на детайлите на всяко нещо, с което ви предстои да се ангажирате. Вашето здраве или здравето на близък човек може да бъде притеснение. Ако сте родени под знака на Близнаци, днес трудно ще концентрирате върху правилното или професионалното изпълнение на своите задачи. За родените под знака на Везни, неприятностите днес ще са продължение на вече възникнали проблеми. Родените под знака на Водолей, ще проведат важен разговор, който може да касае настояща или бъдеща среща, обща дейност и др.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник селектирайте добре получената информация или предложения, и се фокусирайте върху всяко едно според тяхната важност. Днес ще получите важни новини във връзка с ваш роднина или приятел. Новите контакти, които ще създадете днес ще имат интересно развитие в близко бъдеще. Жените ще могат да предвижат важни финансови дела, да постигнат добри успехи в дейности свързани с банка, продажби и в други финансови сфери. Ако сте родени под знака на Рак, днес ще търсите комфорта в дома си, в личния си живот и в собствените си мисли и планове. Това ще бъде подходящ ден за дела свързани с имущество или задачи от битов характер. За родените под знака на Скорпион, денят носи важни решения, преживявания, оставящи следа след себе си, различни житейски промени. За родените под знака на Риби, предстоят полезни и необходими разговори, срещи и обща дейност с хора от различни слоеве на обществото.