Петък носи неочаквани, силно емоционални преживявания или новини. Много важен ден, който неминуемо ще остави някаква следа в живота ви. С каквото и да бъдете ангажирани през този ден, към каквото и да проявите интерес, вие ще се стремите задълбочено да получите информация или да вникнете в същността на това, което се случва. През този ден ще искате да управлявате самостоятелно делата си, ще се стремите към една по-голяма независимост, желание което може да надхвърли рамките на този ден. Като цяло този ден ще подпомогне осъществяването на положителни промени в живота ви, ако енергията ви е насочена в тази посока. Това е ден, чието развитие основно ще зависи от собствените ви решения и действия.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес вероятно ще ви се наложи да защитите семейството си от действията на лицемерни, злонамерени или отмъстителни хора. Днес ще преживеете приятно събитие свързано с човек, вероятно от кръга ви приятели. Петък ще бъде благоприятен ден за пътуване, особено ако повода за това е среща или събиране със специални хора или с любим човек. В петък не се фокусирайте на всяка цена да приключите със задачите си. Днес по-важни са резултатите, а не количеството свършена работа. За родените под знака на Овен, денят носи повече срещи, разговори или задачи свързани с деца или с близки хора. Родените под знака на Лъв, ще имат ден, в който ще им бъде бъде приятно да обсъждат различни теми от живота на приятели, да създават нови лични или професионални познанства. Денят ще изиска внимание за родените под знака на Стрелец, които днес могат да изгубят нещо ценно за като: информация, лично съобщение, документ или друга някаква лична вещ.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък избягвайте тревогите и напрежението. Правете нещата бавно, с вникване в детайлите. Днес се фокусирайте върху събития, които се случват в собствения ви живот. Избягвайте намеса или любопитство относно неща свързани с живота на други хора. В любовта днес бъдете естествени, не се натоварвайте със специални очаквания, не правете неща, за които не сте сигурни как ще бъдат приети от близките ви хора или от вашия партньор. Родените под знака на Телец, ще имат чудесен ден, който ще дойде с някои интересни възможности и шансове за вас. Родените под знака на Дева, днес ще могат да постигнат добри резултати в действия свързани с продажби или ангажименти, от които ще очакват приходи или печалба. Родените под знака на Козирог, нека използват този ден за реализация на важни срещи, разговори, семейни или обществени мероприятия.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, за вас петък може да бъде един чудесен ден, който ще ви даде възможност да се разтоварите от напрежението насъбрало се у вас през седмицата. Събитията днес вероятно ще са продължение на събития от вчера. Ако са започнали добре – ще свършат добре, и обратното. Днес направете всичко, което е важно за вашия дом за да си осигурите повече време за почивка през следващите два дни. Все още имате доста недовършени задачи, така че вложете повече енергия в тяхното приключване. Ако имате нужда от помощ – ще получите такава, стига да знаете как да си я поискате. За родените под знака на Близнаци, в петък ще бъде важно да знаят, че времето за изпълнение на някои лични, семейни или професионални задачи и ангажименти е ограничено. Ако сте родени под знака на Везни, вероятни са контакти с хора от миналото или ще получите интересна за вас информация свързана с минали събития. За родените под знака на Водолей, петък носи възможност за малки допълнителни доходи или неочаквани пари.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще сте нервни, избухливи и склонни сами да предизвиквате безсмислени конфликти. Ще възникне момент на напрежение свързано с дете или с близък човек. Петък трудно може да се определи като продуктивен ден за вас, затова насочете вниманието си към стриктно изпълнение на ежедневните си задължения. Родените под знака на Рак, могат да имат ден, който може да се запомни с неочаквани събития или с най-различни изненади. За родените под знака на Скорпион, ще бъде важно изцяло да се фокусират върху материалните или имуществени неща в живота си. За родените под знака на Риби, денят ще изиска внимание при контакти с мъже, независимо дали са роднини, приятели или колеги.