В понеделник лесно могат да възникнат недоразумения в общуването ви с любими или с близки хора. ъзможно е да възникне объркване поради неправилна преценка на реалностите, които се развиват в живота ви в момента. Днес избягвайте да вземате важни решения, да правите планове за бъдещето си и въобще за всичко, което е свързано с умствена работа. В работата и в бизнеса си бъдете внимателни, и избягвайте подписването на договор или споразумение през този ден. Днес ще бъде безсмислено да разговаряте с партньора си по важни за вашите отношения въпроси. Л
бовните срещи през този ден също могат да имат нежелано развитие.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник търпението ви ще бъде поставено на изпитание от човек, с когото ви предстои да се срещнете днес. Ако сте ангажирани с някакви финансови дела днес, възможно да възникнат затруднения. Понеделник ще бъде проблематичен ден за пътуване или за развитие на ваши очаквания свързани с хора от друго населено място. През този ден ще възникне напрежение в романтичната ви връзка поради проблеми в живота на вашия партньор. За родените под знака на Овен, днес ще има къде да отидете и с кого да се срещнете. Пред вас е един интересен ден, защото няма да ви остави да скучаете. Вниманието на родените под знака на Лъв ще бъде насочено към лични или професионални финансови дела. Родените под знака на Стрелец, могат да имат чудесен ден, в който ще могат да разгърнат и реализират свои идеи, заложби и умения.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще останете разочаровани от ваши очаквания, свързани с някой, който ще се откаже от свое обещание или ще постъпи несериозно в някаква ситуация. Ако днес сте част от един конфликт, не се надявайте да излезете победител. Понеделник ще бъде благоприятен ден за делови срещи и за разговори по важни за бъдещето ви въпроси. За родените под знака на Телец, днес ще бъде важно да бъдат смирени, да приемат събитията спокойно и да не следват на всяка цена собствените си амбиции. В семейството на родените под знака на Дева, днес ще възникне необходимост от сериозни разговори, конкретни ангажименти свързани с битови сметки, ремонти, роднински взаимоотношения и др. За родените под знак на Козирог, неприятностите днес може да провокират вашето търпение. Понякога е добре да оставите нещата на тяхното естествено развитие.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в понеделник започвате една емоционална седмица, в която действията ще се определят от собствените ви чувства и предпочитания. Всъщност това ще бъде седмица, в която ще трябва да осъзнаете своята роля в семейството, в колектива, в който работите или в обществото, в което живеете. Вниманието ви още в първия ден на седмицата трябва да бъде насочено към хората, които обичате, техните нужди и желания. Ако сте родени под знака на Близнаци, не всичко ще бъде идеално в понеделник, но капанчетата, които ще възникнат по пътя ви ще са свързани с различни конфликти и външни негативни влияния, с действия на познати или непознати хора. Ако сте родени под знака на Везни, днес могат да ви зарадват пари в дома ви или в личния ви бюджет. В понеделник родените под знака на Водолей, ще успеят да реализират своите планове за дома и семейството си благодарение помощта и съветите на други хора.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще получите информация, която ще бъде важна за вас през тази седмица. В понеделник ще имате важни професионални ангажименти, чието изпълнение ще ви ангажира през следващите няколко дни. Ще ви зарадва новина или събитие свързано с човек, който е ваш роднина или човек, когото познавате. Родените под знака на Рак, днес ще се наложи да разговарят по често по телефона, да пишат писма или да изпращат съобщения. На родените под знака на Скорпион, ще им се наложи да вземат решение, да действат категорично при постигане на важна цел за деня. Опитите за измама, нечестност в отношенията на родените под знака на Риби, ще оставят големи и неизлечими рани в отношенията с приятели, роднини или колеги.