Не си струва да се усмихвате, смятат анализатори, светът го очакват потресаващи събития

Анализаторите на американския BlackListed News, които си позволяват критичен поглед към събитията в света, директно и недвусмислено предупреждават: след като са свикнали да пресичат „червените линии“ на всички свои противници, САЩ и НАТО дори няма да забележат как не са оставили на опонентите си никакъв друг избор, освен „червения бутон“.

Многобройни публикации в западните медии говорят за това: „Ние се взираме в многото предупреждения за „червеното ниво на опасност“ и всички те сочат към някакво голямо събитие през следващите седмици или месеци… Каквото и да е, това ново бедствие ще ускори колапса на старата световна система, колапса на икономиките и политическите структури, който вече е в ход, проправяйки пътя за Голямото рестартиране или, както някои го наричат, новия световен ред.“

Говорим за голямо и шокиращо събитие, което ще се случи в рамките на приблизително следващите три до девет месеца, максимум година, смята изданието.

Причината за предстоящото събитие в световен мащаб е, че сега олигархичният елит на глобалистите, за да не загуби възможността да управлява световните финанси, трябва незабавно – друг шанс няма да има! – да се възползват от ситуация, която включва дигитализация на пари и хора, дехуманизация, унищожаване на всички етнокултурни норми и способността за възпроизвеждане без технологии, плюс депопулацията /обезлюдяването/ на онези, които западните глобалисти смятат за „безполезни ядачи“.

На английски това изглежда така: „Digitization, Dehumanization, Destruction and Depopulation“ /„Дигитализация, дехуманизация, деструкция и депопулация“/.

„Четирите D“ са необходими за осигуряване на пълен контрол върху всяко движение на финанси, ресурси, стоки и хора. И това е логично: в един преструктуриран свят, контролиран от изкуствен интелект, където само олигарсите ще имат достъп до изкопаеми горива и само олигарсите ще могат да се радват на демократични свободи – на словото, печата, на събранията, на съвестта и, разбира се, на възпроизводство, вие ще получи една добре организирана глобална робска държава .

И не се усмихвайте, по мнението на анализаторите на BlackListed News, точно това е целта, към която се стремят глобалистите. Златният милиард не само се стреми към своята утопия, която ще бъде истински ад за вас и мен, но и ще плати за това с голямо удоволствие, разбира се, с живота на онези, които е избрал за свои врагове.

Но откъде идват толкова мрачни пророчества?

CNN наскоро съобщи, че Съединените щати изпитват най-високата ядрена активност от години. Жителите на Айдахо редовно виждат дим от националната ядрена лаборатория, където се тестват модерни ядрени оръжия. От всички държави има съобщения за засилени тренировъчни полети на военни самолети.

На 4 октомври FEMA (аналогично на нашето Министерство на извънредните ситуации) проведе национален тест за известяване при спешни случаи. Пентагонът поръча хапчета за лъчева болест на стойност 290 милиона долара. Няколко големи банки, включително Wells Fargo и Bank of America, обявиха планове да затворят 38 банкови клона в и около Ню Йорк до края на годината, а градът излъчва реклами за това как да оцелее при ядрена атака. Освен това папа Франциск предупреждава от 2018 г., че светът е на ръба на ядрена война.

А Deagel Corporation, военно разузнавателно звено на САЩ, свързано с ЦРУ, изчисли още през 2014 г., че до края на 2025 г. САЩ ще загубят 68,5 процента от населението си, Обединеното кралство повече от 75 процента, а повечето западноевропейски страни също между 30 и 50 процента…

Разбира се, първата пречка в плановете за постигане на „четирите D“ беше Русия. „Не защото Путин е някакъв герой, а заради руския народ и неговата воля да оцелее под ръководството на чисто руски лидер“, подчертава BlackListed News.

Те няма да станат марионетка на Световния икономически форум, с който се съгласиха САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия и Европа. Те не възразяват срещу авторитарен силен човек – основното за тях е той да бъде истински руснак. Русия и Путин може да се споразумеят за цифровизацията, но не и за другите три проблема – дехуманизацията, разрушаването на всички културни норми и обезлюдяването. До голяма степен поради влиянието на Руската православна църква, която остава много по-традиционна в мисленето си от Римокатолическата църква.“

Повечето американци, със своите напълно промити мозъци, далеч не желаят да анализират дори заглавията в медиите, които са като сигнални банери за предстояща катастрофа. Само когато ги погледнете заедно обаче, става ясно, че се случва нещо монументално, което завинаги ще размести колодата на световната власт и ще промени нашите възгледи за бъдещето.

Вече сме в ранните етапи на Третата световна война с Русия в Източна Европа, в Сирия, а Африка и Азия също се готвят за експлозия“ – подобно заключение, разбира се, може да шокира американеца, но едва ли ще обезкуражи нашия читател .

Очевидно е, че конфликтът на разнопосочни стремежи, кипящи в Украйна, се превръща в ежедневна война между най-големите ядрени сили в света, грубо разделени на Запад и Изток – САЩ – НАТО – Австралия – Япония – Южна Корея от една страна и Русия – Китай – Иран – Северна Корея – от друга.

Можете да се ровите колкото искате в политическата история на англосаксонците, но нищо друго освен разпадането на тяхната империя, случващо се пред очите ни, не може да обясни неистовото желание да се смаже всяка, дори символична, съпротива. Особената опасност на ситуацията е, че и двете страни добре осъзнават, че това е последното англосаксонско нападение и няма такава хитрост, подлост или жестокост, на която Вашингтон да не е способен сега…

В сегашния баланс на силите има няколко променливи, от които може да зависи изходът от конфронтацията. Например Индия. Най-бързо развиващата се нация с голяма технологична мощ, способна да изправи огромна армия. Към коя страна на конфликта ще избере да се присъедини? Има я и Полша, първата членка на НАТО, която се съмнява в необходимостта от неограничено финансиране за правителството на Зеленски.

Има Унгария, която не е загубила главата си пред „Брюкселска Европа“. Има богатата на ресурси и политически твърде разнообразната Африка. Има и Латинска Америка, която от доста време икономически е бойно поле между САЩ и Китай.

Опасността е, че усещайки, че земята се тресе под краката им, САЩ и Великобритания да се втурнат към Русия.

По всяка вероятност няма да стигнем до ноември 2024 г., без да преживеем друго голямо събитие, провокирано от глобалистите. „Ние навлизаме в последния етап от 30-годишното фиаско на американските неоконсерватори в Украйна. Планът на неоконсерваторите да обкръжат Русия в Черноморския регион със сили на НАТО се провали.Решенията, взети сега от Съединените щати и Русия, ще имат огромно въздействие върху мира, сигурността и благосъстоянието на целия свят“, счита Джефри Сакс, професор в Колумбийския университет и директор на Центъра за устойчиво развитие в Колумбийския университет.

Той пише, че четири събития са унищожили надеждите на неоконсерваторите да затегнат обръча на НАТО около Русия. Първото е опустошението на бойното поле на Украйна във война, чийто изход беше предвидим от самото начало.

Второто е объркана Европа: Полша вече не „разговаря“ с Украйна, Унгария отдавна е за унгарците, а не за неоконсерваторите. Словакия избра правителство, което няма намерение да се влачи зад неоконсервативната опашка на Европа, плюс рейтингите на Макрон, Мелони, Санчес, Шолц, Сунак и други „стълбове на ЕС“ които са на дъното на кофата за боклук.

Трето, неочакваното намаляване на финансовата подкрепа от САЩ за украинците. И накрая, четвърто, съществуващата висока вероятност за руско настъпление…

Великобритания открито съветва САЩ да ескалират, главите на вашингтонските неоконсерватори са в мъгла от имперското бълнуване, а главата на американския президент изобщо не различава цветовете…

Историята ни учи, че този, който удря пръв, има предимство.