В началото на седмицата се постарайте да избегнете ангажименти, които ясно ще покажат, че надценявате собствените ви възможности и умения. Днес не разчитайте на случайността, а на собствените си способности да реализирате една или друга задача. Днес може лесно да ви развълнуват и вдъхновят новини или предложения, но и лесно може да изгубите интерес към тях. Пазете се от емоционални реакции, следване на моментни импулси и капризи, които могат да доведат до неправилно преценяване на ситуации и обстоятелства и съответно след това да преживеете разочарование, загуба и др. При работа в екип или с партньори проявете максимално внимание както в собствените си действия, така и в действията на останалите. Ако ви предстои да подпишете някакъв документ или договор турсете съвета или съдействието на адвокат или юрист.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще се фокусирате върху пропуснати ангажименти и задачи от изминалата седмица и евентуалната възможност да приключите с тях през следващите дни. Възможно е в началото на седмицата да ви ангажира разрешаването на проблем свързан с роднини или имущество, които се намират в друго населено място. Понеделник ще бъде ползотворен за работата ви ден, с възможности за постигане на конкретни успехи. През този ден ще вземете решение свързано със семейството ви, което може да има връзка с предстоящо важно събитие. Ако сте родени под знака на Овен, в понеделник вниманието ви могат да ангажират по-млади от вас хора, включително собствените ви деца или внуци. За родените под знака на Лъв, понеделник ще изиска стриктно следване на предварителните планове и задачи за този ден. Неочаквани събития носи началото на седмицата за родените под знака на Стрелец.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник ще сте по-големи оптимисти относно развитието на някои лични или обществени дела и събития. Не допускайте в мислите си безпокойство или склонност към преувеличения, тъй като всичко около вас се развива по един добър за вас начин. В понеделник ще трябва по-сериозно да се ангажирате с обсъждането или търсенето на практични решения свързани с ваши деца или други млади хора от кръга ви роднини. Ако сте родени под знака на Телец, началото на седмицата за вас ще има бавно развитие, с вероятност от срещане на спънки или пречки при реализация на плановете ви за този ден. Родените под знака на Дева, ще имат доста работа и доста задачи, чието изпълнение ще трябва да се случи точно през този ден. Неясно развитие ще има началото на седмицата за родените под знака на Козирог, затова моят съвет е да бъдете внимателни, да избягвате рискове и да не претупвате задълженията си.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, вие ще започнете седмицата с различни промени в живота си. Някои от вас ще направят промяна в начина си на живот, други ще пътуват, ще променят ангажименти в работата си, ще планират повече от обикновеното срещи и др. В понеделник ще се премине през различни моменти на несигурност, но това ще бъде поради важността на събитията или промените, през които ще преминете днес и до края на седмицата. Това ще бъде благоприятен ден да се погрижите за външния си вид, да обновите някои неща в гардероба си, или да промените нещо в собствената си линия на обличане и представяне. Ако сте родени под знака на Близнаци, в понеделник ще се наложи да дадете предимство на тези задачи и задължения, които са важни за вашия дом и семейство. Приятни емоции, забавления и срещи могат да очакват през този ден родените под знака на Везни. Родените под знака на Водолей, днес ще се ангажират със срещи или посещения в различни институции или други обществени места.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник ще имате благоприятен ден за развитие на професионалните си дела, но ще ви липсва достатъчно физическа енергия. Днес ще получите противоречиви новини за важни събития. В понеделник ще следите с интерес или притеснение събитие в живота на роднина или приятел, който живее в друго населено място. Като цяло новините днес носят интересна и полезна за вас информация. Ако сте родени под знака на Рак, понеделник носи повече движение, възможности за пътуване или за общуване с хора от близо и далеч. Родените под знака на Скорпион, ще се зарадват на успех или изява на човек от семейството. За родените под знака на Риби, понеделник ще изиска внимателно използване на физическата ви енергия, за да се предпазите от неочаквани здравословни неразположения.