Засилената ви интуиция днес ще ви бъде в голяма полза при вземането на правилни и практични решения свързани с вашите домашни и семейни дела. Днес може да правите планове в свързани с тях, с които ще се ангажирате до края на тази седмица и дори до края на този месец. Отношенията ви с жени, които са ваши родственици, приятели, колеги, клеинти или съседи ще се развиват благоприятно и могат да бъдат част от вашето развитие и прогрес. Жените ще имат оргинални идеи по отношение на домакинството, мъжете във връзка с печеленето на пари, но тук става дума само за легална дейност. Възможна е неочаквана придобивка: материална или пари. Това ще бъде благоприятен ден за действия свързани с промяна на местожителство, смяна на дом. Денят не изключва внезапни, необикновени промени в емоционалното ви състояние за добро.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда бъдете предпазливи в контактите си с човек, който живее в друго населено място, и когото не познавате лично. Днес мнозина от вас ще се окажат неподготвени за една стресова ситуация или събитие. В сряда за вас ще бъде важно да можете да разчитате на подкрепата на приятели или партньор. Това ще бъде благоприятен ден във финансов план, ако имате подобни ангажименти.Това ще бъде неблагоприятен ден за изясняване на любовни  отношения, за търсене отговори на въпроси, за които вече знаете, че ще ви разочароват. Ако сте родени под знака на Овен, днес ви се дава да преживеете няколко изненади и поне една от тях ще има връзка с пари или с документ. Ако сте родени под знака на Лъв, денят носи ангажимент или разговор с човек, когото ще срещнете за първи път, или когото не сте се виждали отдавна. Ако сте родени под знака на Стрелец, неприятна новина може да ви разстрои, въпреки че това по-скоро ще касае човек, когото познавате, а не лично вас.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в сряда от вас ще се изиска да проявите по-голямо разбиране към чувствата и желанията на хора от вашето семейство или от близкото ви обкръжение. Мислете преди да говорите, приспособявайки се към новите ситуации. Бъдете дружелюбни към новите хора в живота ви или към тези, които поради някаква причина имат лошо настроение. Този ден обаче ще натъжи някои от вас, с неприятна новина свързана с човек, когото познавате отдавна. Ако сте родени под знака на Телец, основните ви очаквания и действия днес ще имат връзка с вашата любов или с хора, които вие обичате. Ако сте родени под знака на Дева, притесненията ви днес ще имат основно битов характер, ще са свързани с грижи за имот или собственост, която притежавате. За родените под знака на Козирог, денят ще бъде труден, защото ще преживеете разочарование, ще бъдете наранени от думи или обида на човек, който е близо до вас.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес се опитайте да виждате невидимите неща около вас. В сряда по един или друг начин ще осъзнаете собствените си илюзии или нереални очаквания свързани с хора или събития. Ако сте родени под знака на Близнаци, интересни събития ще се развият в сряда, но всяко едно от тях трябва да бъде прието разумно, с опит за разгадаване на неговия замисъл и да се избягват емоционалните реакции. Ако сте родени под знака на Везни, днес ще получите своя шанс за изява, за доказване на позиция по определен казус, за реализиране на важен проект или идея. Всичко това ще се развие според степента на вашата подготовка и готовност да реализирате един такъв шанс в живота си. Ако сте родени под знака на Водолей, на работното си място ще се сблъскате с нелоялност, опити за прикриване на грешки за ваша сметка и др. Ще ви се наложи дипломатично да излезете от една неприятна ситуация там, където работите, учите или в бизнеса си.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще имате благоприятен ден за контакти с хора от различни краища на света. Днес ще имате странни преживявания, разговори или съновидения свързани с хора от Отвъдното. Този ден ще благоприятства новите познанства, които ще ви обогатят с полезна информация. Ако сте родени под знака на Рак, този ден може да ви изненада с някои промени в работата или в бизнеса ви. Ако сте родени под знака на Скорпион,  интересни новини може да получите от приятели или познати, които живеят на разстояние от вас. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване. Ако сте родени под знака на Риби, предстоят ви няколко важни решения, които ще трябва да обсъдите в семейството си.