В петък въпреки задавашите се почивни дни, настроението като цяло може да се окаже песимистично, и днес да сте склонни към безпокойство и тревога. Очаква ви много работа и лесно ще възниква затруднение при общуването ви с околните. Ако допуснете да изпаднете в подобно негативно състояние, то вероятността да виждате нещата в живота си по-лоши, отколкото всъщност са, е твърде голяма. Петък е бъде неблагоприятен ден за ученици и студент, така че фокусирайте се максимално върху своите задачи и задължения. Този ден не изключва разногласия и проблеми с колеги, с хора от близкото ви обкръжение, роднини. Възможни са и проблеми със здравето свързани с белите дробове, нервите, костите, и зъбите. За тези, които ще пътуват днес са възможни трудности с транспорт и със средствата за комуникация.
Ако сте родени под знака на Овен Лъв или Стрелец, в петък ще възникне притеснение или нетърпение около обещание или ангажимент, който ще имате с хора от различни разстояния. В петък важни ще бъдат отношенията ви с майка, по-голяма сестра или баба. Днес избягвайте да налагате своето мнение или да изисквате изпълнение на вашите желания. Неочаквано познанство може да ви срещне с някой, който в голяма степен покрива вашите очаквания за сродна душа или учител. Ако сте родени под знака на Овен, в петък ще получите важни или интересни за вас новини от хора, които обичате, или които ви обичат. Ако сте родени под знака на Лъв, конфликт с хора от дома ви може да развали настроението ви не само за днес, но и за следващите няколко дни. Ако сте родени под знака на Стрелец, в петък внимание ще изиска всяко едно ваше действие, разговор или споразумение свързано с пари.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък ще ви се наложи на доверие да приемате информация и да премълчите вашето мнение. Днес запазете мълчание, акумулирайте новите неща, които ще ви бъдат дадени. Утре ще можете да говорите смело или да действате според собствените си разбирания. Петък ще бъде благоприятен ден за възстановяване след процес на лечение или терапия. През този ден не започвайте нова любовна връзка, тъй като разочарованието или раздялата ще настъпи твърде бързо. Ако сте родени под знака на Телец, леко здравословно неразположение може да помрачи днес настроението ви и да промени плановете ви. Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е един чудесен ден за развитие на ваши материални или имуществени дела и задачи. Ако сте родени под знака на Козирог, в петък може да възникне необходимост за едно неочаквано пътуване. Възможни са и неочаквани новини от други градове или села.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще бъде важно да покажете умение да контролирате и насочвате в правилна посока своите емоции и капризи. Това е силно емоционален ден, който може да ви даде много, но и много може да ви вземе. В петък приключете основните си професионални задължения, за да имате повече време за лични занимания през новия уикенд. Не бъдете дребнави! Научете се да виждате нашироко и надалеч! Ако сте родени под знака на Близнаци, днес може да преживеете някакво разочарование в личните си дела. Приемете това като урок, важен за развитието ви. Днес не се страхувайте да обичате и да помагате на тези, които имат нужда от вас. Ако сте родени под знака на Везни, неприятностите в живота на приятели ще ви покажат опасността от грешки, които вие самите може да допуснете в бъдеще. Днес може да очаквате важна информация или потвърждение свързано с уговорки, документи и други важни дела от финансов характер. Ако сте родени под знака на Водолей, новините и информацията, която ще получите днес ще ви даде важна основа за развитието на ваши планове през следващата седмица. Петък ще се запомни с важни за семейството ви новини. Това ще бъде един благоприятен ден за пътуване и за контакти с хора от различни населени места.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в петък различни събития или новини ще ви върнат към минали преживявания. Новите приятелства днес няма да са дълготрайни и няма да имат важно значение за вас. Използвайте разумно ресурсите си днес, тъй като днес няма да сте в най-добрата си физическа форма. Ако сте родени под знака на Рак, днес ще търсите поводи и преживявания, които да ви донесат добро настроение, радост и усмивки. Ако сте родени под знака на Скорпион, бавното развитие на някои събития в живота ви днес ще бъде за ваше добро. Ако сте родени под знака на Риби, в петък може да ви разстрои неприятна новина свързана с жена, която познавате.