През тези почивни дни се пазете от импулсивни действия, от решения, които могат да предизвикат нечий гняв. Тези два дни носят със себе си повишена конфликтност, нетактичност и грубост в отношенията, както с близки хора, така и с непознати. Като вследствие на едно такова поведение са възможни нещастни случаи или травми. Бъдете внимателни при работа с електричество, остри предмети, с оръжие  и др. Като цяло вибрациите на тези два дни ще се отразят ярко върху по-буйните хора. Проявите на нетърпеливост и импулсивност ще предизвикат трудности при реализацията на планове и ангажименти, както и могат да бъдат причина за възникването на стресова ситуация както за вас самите, така и за хората около вас.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще имате ангажимент или очакване свързано с човек от семейството ви. Денят ще изиска предпазливост в действия свързани с пари. Ще запомните този ден с различни позитивни или специални събития, свързани предимно с дома и със семейните ви отношения. Относно информация, която е предизвикала напрежение или безпокойство преди време, сега ще получите допълнителни пояснения, което ще ви успокои. Ако сте родени под знака на Овен, днес ще ви бъде трудно да организирате правилно професионалните си и бизнес задължения. Ако сте родени под знак на Лъв, денят ще бъде интересен за тези от вас, които ще пътуват, или които ще имат контакти с хора от далеч. Ако сте родени под знака на Стрелец, разговорите и действията ви днес ще определят не само ваши планове за следващата седмица, но и посоката на ваши отношения с близки хора.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота ще се насочите към реално изпълними и най-вече практични действия, които ще бъдат важни за вашето семейство или за вашата работа. Ще държите на всяка цена да държите под контрол събитията и отношенията през този ден. Събота ще бъде благоприятен ден за контакти или разговори свързани с важни или полезни за вас хора. Любовния ви живот трудно ще може да се определя само според вашите желания. През този ден са възможни неочаквани битови инциденти в дома ви. Ако сте родени под знака на Телец, днес ще ви натъжи или разочарова една среща или разговор. Ако сте родени под знака на Дева, основният ви ангажимент днес ще има някаква връзка с хора, които познавате отскоро. Ако сте родени под знака на Козирог финансовите ви дела ще имат неочакван обрат или ще преживеете стресова ситуация свързана с пари.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, може да започнете този ден с объркани чувства и променливо настроение. Неща, които са ви радвали до преди няколко дни, сега ще ви бъдат безразлични. Други неща, които сте смятали за безинтересни, сега могат да фокусират вниманието ви. Живота сам подрежда по естествен начин приоритетите ви. Събота ще бъде благоприятен ден за развитие на творчески идеи, за търсене изява и представяне на ваши оригинални идеи. Проявите ви на независимост трябва да бъдат добре премерени и да не граничат с егоизъм или самовлюбеност. Ако сте родени под знака на Близнаци, това, което трябва да избегнете днес е отдаването ви на мързел, прояви на инат или стопиране на делата ви поради страх. В събота благоприятни възможности за изява ще имат тези от вас, които с разумни и практични действия ще могат да се измъкнат от едно трудно време или неприятност. Ако сте родени под знака на Везни, добри новини или повод за радост днес може да имате заради дете или млад човек. Денят ще бъде интересен, тъй като ще имате възможност за доходоносна работа, за любовни преживявания и нови познанства с интересни хора. Ако сте родени под знака на Водолей, днес ви предстои да вземете важно решение свързано с ваше лично или семейно имущество или да дадете важно обещание на близък човек.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота се пазете от заблуда или от манипулативни хора. Мнозина ще се зарадват на малък доход. Денят вещае интересни преживявания с приятели или с роднини. Новина или събитие свързано с близък човек ще е повод за разговори с хора от близо и далеч. Ако сте родени под знак ана Рак, битови проблеми могат да ви изнервят както вас самите, така и да имат негативно влияние върху атмосферата в дома ви. Ако сте родени под знака на Скорпион, ще очаквате среща, разговор или развитието, реализацията на друго важно за вас събитие. Родените под знака на Риби, трудно ще вземат важни решения и още по-трудно ще се оказва тяхното изпълнение. Днес обаче ще преминете през една необичайна активност от ваша страна при изпълнението на важни семейни задължения.