Във вторник ще се сблъскате с някои реалности от живота си, които ще ви накарат да се замислите дали начина, по който живеете е най-доброто и здравословното за вас. Мнозина вече може да преживяват макар и лека емоционална депресия, а други постепенно да навлизат в такава. Нейната продължителност ще зависи от характера на всяка личност, но може да се задълбочи нежелано, ако преминавате през някакви финансови трудности или парични задължения. Множеството изисквания, които околните имат към вас или вие към самите себе си, могат също да подхранят едно такова негативно емоционално състояние. Умението да поддържате един оптимистичен поглед върху живота ще е много важно качество през този период почти до края на месеца. Тези от вас, които са натоварени с грижи за възрастни хора, или с родители също могат да бъдат преживяват по-чувствително съответния проблем. Склонност към самосъжаление или завръщане към неприятни спомени не са изключени. Могат да възникнат затруднения в отношенията ви с жени, особено с майката или с роднини по майчина линия. В началото на седмицата като цяло избягвайте да правите големи промени в дома и семейството си.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще получите новина или ще имате разговор, който ще ви амбицира да вземете решение за една промяна. На работното си място ще преживеете спор или недоразумение с  колега, клиент или ръководител. Във вторник ще се ангажирате с неприятности свързани с човек от семейството ви. Днес не бързайте да изпадате в паника и не бързайте да се успокоявате. Най-вероятно все още ви липсва възможност да видите реално нещата, които се случват около вас.  Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е един труден ден. Днес стъпвайте на пръсти, мислете по няколко пъти преди да кажете нещо. Избягвайте хитрости, манипулации, лъжи, които дори да са добронамерени ще предизвикат буря. Ако сте родени под знака на Лъв, в семейството си днес може да обсъждате различни финансови дела или ще възникне ангажимент с документи, който също ще има някаква връзка с пари. Ако сте родени под знака на Стрелец, днес ще имате разговори или срещи с приятели и познати, които не живеят във вашето населено място.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, във вторник размишлявайте върху постъпките си от последните два дни и преценете честно дали сте доволни от това, което сте направили. Днес не е време за конфронтации, а за помирение и смирение. Повече от всякога днес ще имате нужда от търпение и най-вече от разбиране болката или тревогата на човек, който е важен за вас. Сънищата са предсказващи. Срещите и разговорите ще маркират важни бъдещи събития. Ако сте родени под знака на Телец, днес не игнорирайте домашните си проблеми и задачи. Внимание ще изискат събития в живота на роднина. Ако сте родени под знака на Дева, пред вас е един чудесен ден, в който ще постигнете толкова, колкото са амбициите и възможностите ви. Няма да ви липсват нови шансове, но те ще изискат мобилизация и усърдна работа от ваша страна. Ако сте родени под знака на Козирог, днес ще имате емоционално труден ден, който ще има за цел да ви научи на някои полезни житейски уроци.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес може да се изгубите в детайлите на задачите, с които ще се ангажирате. Желанието ви да направите всичко прецизно, ще ви коства много повече време от обикновено. Това е ден, който носи повече работа или повече желание да се свърши такава. Като цяло обаче това е ден на реални резултати, независимо от неговата мудност, по-бавно движение. Това не е ден, който ще запомните с много срещи и контакти, тъй като вниманието ви ще бъде насочено към определени дела. Ако сте родени под знака на Близнаци, днес бъдете пестеливи и икономични, старайте се да извличате практическа полза от всяко нещо, с което се ангажирате. Ако възникнат някакви финансови ограничения или затруднения, не приемайте панически ситуацията. Ако сте родени под знака на Везни, днес ще бъде важно да започнете деня без някакви специални очаквания. Изпълнявайте рутинните си задачи, бъдете отговорни и оставете всичко останало да се развива по естествен ред. Внимание ще изискат някои здравословни неразположения. Ако сте родени под знака на Водолей, днес ще възникне повод за гостуване или събиране свързано с празник или важно събитие. Днес бъдете внимателни във всяко свое действие свързано с пари или с финансов документ. Днес ще имате възможност да постигнете напредък или успех при разрешаването на проблем от имотен характер.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ще имате благоприятен ден за ангажиране със задачи, за чието разрешаване ще ви трябва помощ от други хора. Днес ще можете да разчитате на късмета си, но само при лоялни и коректни действия от ваша страна. Във вторник вероятно ще възникнат неприятности с хора, които се противопоставят на вашите амбиции или желания. Ако сте родени под знака на Рак, днес ще се наложи да коригирате черти от собствения си характер, който днес ще ви създаде нежелани за вас проблеми или нежелана конфронтация. Ако сте родени под знака на Скорпион, пред вас е един благоприятен ден за изчистване на някои неприятности, проблеми, хармонизиране на отношения и реализиране на шансове, които вчера сте пренебрегнали. Ако сте родени под знака на Риби, днес може да свършите повече работа от това, което сте планирали. Във вторник може да имате интереси разговори с хора около вас.