От днес до 21 ноември ще бъде дадена в изобилие енергия и амбиция за реализация, които ще трябва да бъдат използвани по най-добрия начин от всеки един човек. Ако пропилеете тези позитивни и конструктивни дни в мързелуване или в застой, то последиците от такова бездействие няма да са приятни за никого.
По какъв начин ще преминете през тези дни ще зависи от вас самите: тоест, дали ще реализирате важен прогрес в живота си или ще претърпите някои загуби или ще преживеете неприятни изпитания. Нежеланието ви да се ангажирате с каквото и да било и да оставите събитията да се развиват на самотек може да бъде причина дори за инцидент, злополука, прояви на агресия, гневни избухвания и дори насилие. Първоначално ще забележите натрупването на енергия като раздразнение, или нетърпение. Усетите ли, че сте под влиянието на подобни състояния, съзнателно насочете енергията си към някакви положителни дейности и занимания.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в сряда бъдете внимателни при договаряне, продажба или покупка. Проверявайте всички детайли или клаузи по договор, ако имате подобен ангажимент. На работното си място ще преживеете кратко притеснение, но като цяло това ще бъде един благоприятен ден за работа. Днес избягвайте завръщане към миналото си и най-вече към спомени, които отново могат да предизвикат тъга. Ако сте родени под знака на Овен, днес ще очаквате да реализирате важна за вас среща, разговор, да отидете някъде на гости или да посрещнете гости в дома си. Ако сте родени под знака на Лъв, днес ще разбутате отново ваши стари идеи и планове, които сега ще изглеждат постижими, перспективни и успешни. Денят може да се запомни с разочарование или с вид раздяла с близък човек. Ако сте родени под знака на Стрелец, внимание днес ще изиска всяко едно ваше здравословно неразположение. Може да възникне болка от една лъжа или измама.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, сряда ще благоприятства вашите активни действия, независимо от тяхната посока и цел. Днес се стремете да постигнете планираното и избягвайте състояния на безпокойство или страх за бъдещето. Възможно е да възникнат моменти на нервно напрежение, които да отнемат част от позитивната ви енергия. Сряда ще бъде благоприятен ден за любовни преживявания с нова или стара любов. Бъдете предпазливи във финансовите си дела и в парите, които смятате да похарчите. Ако сте родени под знака на Телец, днес ще проведете разговор или ще имате общи действия с приятели, колеги, от които ще очаквате добри приходи или друга някаква изгода. Ако сте родени под знака на Дева, днес може да се променят някои ваши планове поради възникване на нови задачи свързани със семейството или с дома ви. Ако сте родени под знака на Козирог, този ден ще изиска внимание за всички, които ще пътуват или планират важни разговори с хора отблизо и далеч. Вероятни са новини свързани с живота на хора, които живеят на разстояние от вас.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, сряда може да бъде много интересен ден за вас, но може и натоварването да се окаже прекалено голямо за вашите плещи. През този ден ще има промени, несигурност, разнообразие, вероятност за пътуване, контакти с много хора, шансове и възможност за разгръщане на дейността, с която сте ангажирани в момента. Натоварването през този ден няма да идва от по-големите ви отговорности, но от повечето контакти, срещи и разговори, които ще възникнат днес. Днес ще бъде много важно да се приспособявате бързо към всяко едно ново обстоятелство или ситуация. Ако сте родени под знака на Близнаци, една носталгия по стара любовна връзка или нереализирана, несподелена любов ще бъде причина за моменти, в които ще искате да останете насаме със своите спомени. Новина или разговор с дете или с по-млад от вас човек, може да предизвика разногласия или раздразнение у вас. Ако сте родени под знака на Везни, днес може да очаквате един важен и вероятно успешен ден за финансови си дела. В сряда ще ви зарадват най-различни новини от близо и далеч. Ако сте родени под знака на Водолей, днес може да получите важно предложение, договор или документ. През този ден се стремете да бъдете емоционално стабилни, защото всякакви противоречиви емоции или решения ще ви създадат нежелани проблеми. Проявите ви на милосърдие или помощта, която ще дадете няма да останат незабелязани.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в сряда ще имате един интересен ден за развитие на нови и стари приятелски връзки. Днес не избързвайте с важните решения и си дайте си още няколко дни за размисъл. Избягвайте конфликтни хора, защото те ще ви въвлекат в сложни противоречия. Ако сте родени под знака на Рак, днес ще ви бъде трудно да намерите бърз или разумен изход от някакви неприятности. За родените под знака на Скорпион, неприятностите днес ще имат за задача да ви покажат грешки, неправилна посока на развитие или погрешна цел, към която се стремите. Ако сте родени под знака на Риби, пред вас е един чудесен ден, в който ще имате за какво и на кого да се зарадвате. Добрите новини или малките радости ще бъдат свързани по някакъв начин с хора от близкото ви обкръжение.