Днес ще ни бъде дадена огромна енергия за постигане на важните цели в живота. За всеки ще бъде важно да има посока и цел на действие, желание да се постигат нещата с  решителност до техния завършек. Днес ще имате благоприятно време за ангажиране със сложни задачи и проекти, които преди време сте приемали като много трудни за изпълнение. Този ден не вещае прояви на агресия или гняв, но определено ще сте склонни да се защитавате, ако бъдете заплашени или провокирани. В понеделник бъдете отворени да съхраните голямото количество информация, но и да селектирате полученото по важност. Всичко, което ще научите днес ще ви бъде в полза много скоро.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще останете разочаровани от хора, които познавате отскоро, или които днес ще срещнете за първи път. Този ден ще благоприятства развитието на вашите материални дела. Възможни са неочаквани покупки или придобивки. Като цяло денят ще премине под влиянието на различни благоприятни тенденции. В любовния ви живот едва ли ще възникнат изненади. Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е един приятен и спокоен ден, с различни позитивни емоции свързани с личния ви живот и създадени вече приятелства. Ако сте родени под знака на Лъв, днес лесно ще изпадате в неспокойствие и уплаха. Подобни влияния върху настроението ви лесно ще идват от страна на хора предимно от вашия дом и семейство. Ако сте родени под знака на Стрелец, днес ще имате един важен ден. С каквото и да се захванете днес ще има дълготрайно значение в живота ви.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в понеделник много бързо ще усещате посоката на развитие на различните събития. Днес трудно някой ще успее да ви заблуди или излъже. Умението ви да покажете практичност в действията си, ще ви помогне да постигнете важен успех в професионалните си или материални дела. В любовта в по-добра позиция ще бъдат тези от вас, които вече имат изградена стабилна връзка. Ако сте родени под знака на Телец, днес трудно ще се комуникира с вас, защото трудно ще приемате чуждо мнение, ще предпочитате да сте ангажирани със собствените си дела вместо да се занимавате с проблемите на други хора. Ако сте родени под знака на Дева, днес може да се ангажирате с важни за вас професионални или бизнес отношения, работа с документи, договори, с институции или фирми. Ако сте родени под знака на Козирог, семейните ви дела днес поради някаква причина ще бъдат на заден план, което може да създаде някакъв конфликт на интереси вътре в семейството ви.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, тази седмица ще започнете с едно по-прагматично и материалистично мислене и виждане разрешенията на вашите проблеми и задачи. Ще търсите сигурност в действията си, избягвайки рискове или неясни ситуации и отношения. Много по-добър като развитие ден, в сравнение с неделя, но задачите ви ще бъдат повече, по-важни и с кратък срок за реализация. Добро развитие днес ще имат отношения и планове свързани с чужбина или с чужденци, включително и пътувания извън държавата, където се намирате в момента. Ако сте родени под знака на Близнаци, днес ще имате късмет, но не бива да разчитате само на него. Днес не е време за застой, но и рисковете трябва да са внимателно обмислени. Ако сте родени под знака на Везни, добро влияние върху решенията и действията ви ще има от страна на хора, с които днес ви предстои да се срещнете. Това ще бъде благоприятен ден за развитие на ваши имуществени или домашни дела. Родените под знака на Водолей, могат да бъдат фокусирани върхи лични здравословни проблеми, проблеми свързани със здравето на близък човек или с други сериозни домашни проблеми.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в понеделник един от ангажиментите ви ще има връзка с предварителна уговорка, която имате с роднина или с приятел. Днес ваши приятели ще ви споделят важни новини и събития от техния личен живот. През този ден няма да приемате сериозно неприятностите, които ще възникват в ежедневния ви живот, оставяйки ги сами да намерят своето разрешение. Понеделник ще бъде благоприятен ден за любов и за създаването на нови запознанства. Ако сте родени под знака на Рак, предстои ви среща или разговор, който ще ви помогне да получите по-голяма яснота за развитието на ваши планове или отношения. Ако сте родени под знака на Скорпион, понеделник ще бъде интересен ден за тези, които ще пътуват. Контактите ви с хора от различни разстояния ще ви донесат разнообразна и полезна информация. Ако сте родени под знака на Риби, днес внимателно следете здравословните си неразположения. Избягвайте злоупотреба с алкохол, цигари или наркотични вещества.