В петък ще ви учудят или объркат някои новини или информация, която ще получите от различни източници. Това може да засяга членове на вашето семейство, роднини или семейни приятели. Възможна е покана или събиране свързано с годеж, сватба, семейно събитие. Новини свързани с ваши финансови дела ще изискат последващо действия в началото на следващата година. Възможно е та да имат връзка с уреждането на някакъв документ, договор, споразумение и др. Днес може да получите важна помощ, съвет или протекция от страна на мъж или роднина от страна на бащата. Остават 2 дни до края на годината.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в петък ще възникне кратко напрежение в семейните ви отношения. Вероятно ще възникне конфликт, който е добре да бъде изчистен навреме. Днес ще възникне неочаквана възможност за важна или изгодна покупка, за благоприятно разрешаване на имотен или материален проблем и др. Това ще бъде благоприятен ден за пътуване със семейството или по семейни причини. Повечето домашни задачи и задължения не бива да ви товарят с негативни емоции. Ако сте родени под знака на Овен, днес ви очакват различни емоционални, интимни и романтични преживявания. За родените под знака на Лъв, в петък ще бъде важно да отсяват истината от лъжата, реалността от илюзията. Бъдете стъпили здраво на земята! За родените под знака на Стрелец, днес могат да възникнат задачи свързани с документ, с плащане, с формалности от най-различен характер.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в петък насочете вниманието си към отговорностите и задачите, които имате за дома и семейството си. Стремете се да съхраните разбирателство и хармония в отношенията си с роднини. Не бъдете опърничави, и проявете склонност към компромис, когато това се налага. Днес е важно да помагате на другите, а не да очаквате другите да ви помагат или да се грижат за вас. През този ден ще можете да реализирате благоприятно планове или задачи свързани с документи или с пари. Ако сте родени под знака на Телец, днес ще бъде добре да направите нещо по-различно, но приятно за семейството си. Избегвайте рутината през този ден. За родените под знака на Дева, притесненията днес ще възникват от нищото, понякога дори поради недоразумение или грешно общуване. Родените под знака на Козирог, ще бъде добре да отидат някъде, да се срещнат с приятели или с хора, с които имат общи теми за общуване.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, в петък ще имате планове свързани с човек от кръга ви роднини или приятели. Днес ще имате задачи за изпълнение и ще имате възможност да ги реализирате. Една новина може да ви обърка или притесни и тя най-вероятно ще бъде свързана с развитието на ваши бъдещи планове. Избягвайте лъжи или хитрости, днес те ще се обърнат против вас. Родените под знака на Близнаци, ще имат ангажимент с жена, с която може да се наложи да общуват онлайн, или която ще има нужда от помощ при уреждането на документ. Ако сте родени под знака на Везни, днес ще имате късмет ако знаете какво искате да постигнете в рамките на този ден. Използвайте шансовете си, но не витайте из облаците. За родените под знака на Водолей, днес ще бъде важно да общувате с приятели, с роднини или с хора, с които тепърва ще се срещнете днес.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, днес ви предстои контакт с човек, който живее в друго населено място. Мнозина ще са следят развитието на едно важно събитие. Съновиденията ще ви донесат интересна информация и преживявания. Този ден ще премине в живота ви с някои изненади, които е подготвил за вас. Днес ще имате благоприятен ден за реализация на важни професионални или бизнес планове. Ако сте родени под знака на Рак, денят не носи някакви значими успехи или изненади, затова се фокусирайте върху изпълнението на дневните си задачи. За родените под знака на Скорпион, днес ще има поне един ангажимент свързан с пари, който не бива да бъде неглижиран. Родените под знака на Риби ще трябва да контролират по-сериозно емоциите и настроението си.