В събота бъдете подготвени за всякакви изненади и промени в личните ви или професионални планове. В повечето случаи те ще бъдат свързани с пътуване или с хора от различни разстояния. През този ден може да посрещнете гости или да отидете на гости в друго населено място, най-вероятно заради новогодишните празници. Внезапни инциденти или злополучки могат да възникнат поради прояви на инат, самонадеяност, игнориране на различни предупреждения за рискови ситуации или действия. Днес ще имате възможност да си осигурите един хубав и спокоен ден, ако действате разумно, мъдро, съобразявайки се с обстоятелствата в живота си. Остава 1 ден до края на годината. Днес във Филипини се отбелязва Ден на Хосе Рисал, което е общонароден празник.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота ще се ангажирате с дела, от които очаквате да ви донесат някакъв доход в бъдеще или друга някаква облага. Това ще бъде благоприятен ден за уреждане на финансови дела важни за дома ви. През този ден важни за вас ще бъдат срещи и разговори, които ще определят плановете ви за следващата седмица. Днес избягвайте хитрости в любовните си отношения, независимо какви са истинските ви намерения. В повечето случаи това ще предизвика неприятни недоразумения. Ако сте родени под знака на Овен, днес ще имате прекрасен ден за изява, за работа с хора или за обществена дейност. За родените под знака на Лъв, събота носи очаквани или заслужени от някаква работа пари. Родените под знака на Стрелец, да се погрижат за физическото си и психическо здраве, да търсят приятни форми за отдих и възстановяване.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, в събота си направете предварително план да отидете на поне едно специално място. Място, което ще ви зареди с енергия, което ще ви провокира към размисли за живота в реалния свят и в света на Духовното. Това ще бъде благоприятен ден за срещи с приятели, роднини и познати, с които ще имате да обменяте интересна и полезна информация. Семейните ви ангажименти днес ще се развиват спокойно, особено ако вместо неконтролируеми емоции вложите любов в думи и в дела. Ако сте родени под знака на Телец, това ще бъде един непредсказуем ден, затова нека да се избягват всякакви рискови действия и занимания. За родените под знака на Дева, ще бъде важно да подредят по най-добрия начин задачите и ангажиментите си с други хора. Ако сте родени под знака на Козирог, днес може да се срещнете с роднини, с приятели и с различни социални групи по интереси.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес може да разговаряте с роднини относно домашно имущество или документи. Краят на седмицата ще е напрегнат с повече задачи и ангажименти, които ще трябва да приключите. Денят носи различни приятни изненади или събития свързани с приятели. Интересни срещи или разговори ви предстоят с хора които живеят близо до вас. Ако сте родени под знака на Близнаци, днес ще преминете през един важен и отговорен ден, в който с много разум и мъдрост ще трябва да вземете някои решения. За родените под знака на Везни, повечето събития и действия ще са в мисловен план, като планиране и организиране, но в действителност по-скоро ще заемете изчакваща позиция. Ако сте родени под знака на Водолей, днес ще ви зарадва новина или събитие свързано с човек, когото познавате, или който е популярна личност.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, в събота е добре да се ангажирате с домашната си работа. Събота не е ден за мързелуване, независимо, че е почивен ден за повечето от вас. Новите познанства днес ще имат важно значение в живота ви, независимо колко дълго ще продължи тяхното присъствие. Вероятни са интересни новини от чужбина. Разговорите ви днес ще имат някакво значение или влияние върху бъдещето ви. Ако сте родени под знака на Рак, днес трудно ще постигнете разбирателство или общо мнение с хората около вас. За родените под знака на Скорпион, събота ще изиска внимание в общуването с жена, която или има лични неприятности. За родените под знака на Риби, събота ще бъде благоприятен ден за любов и романтични приключения и преживявания.