Важни събития започват да се появяват и развиват през втория ден на месец януари. Както писах вчера динамиката на събитията през 2024 ще бъде много по-различна и няма да има много време за празнуване. Разбира се, всеки ще усеща това по различен начин и на всеки събитията ще повлияят по-кардинално или по-незначително, според мисията и нагласата на всеки един човек. Във вторник някаква организация и планиране ще изискат домашните и семейни дела. Конфликти могат да възникват лесно, поради големите различия в мнения и желания, но тези неща е добре бързо да се тушират. През този ден ще се наложи да общувате с приятели отблизо и далеч. Внимавайте каква информация ви споделят, дали ви манипуларт с нея и дали те самите са наясно със собствените си действия (в смисъл, дали самите те не са манипулирани от други хора).
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, във вторник ще имате благоприятен ден за намиране на бързи разрешения на проблеми или стресови ситуации. Основните ви ангажименти днес ще са свързани с пътуване или с хора, които живеят в други населени места. Днес може да ви изненада разговор или предложение от човек, който живее на някакво разстояние от вас. Вторник ще бъде благоприятен ден за развитие на ваши финансови планове, но бъдете внимателни на работното си място, тъй като проявите на разсеяност могат да ви костват неприятни пропуски и грешки.  За родените под знака на Овен, вторник носи пътуване или по-динамично общуване с хора от различни разстояния. Всяко ваше действие днес ще има важен замисъл. За родените под знака на Лъв, вторник носи различни поводи за радост. Родените под знака на Стрелец, има вероятност да пропуснат свой шанс, търсейки съвет от грешните за тази цел хора.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог,  днес мнозина от вас ще се ангажират с различни планове за пътуване, които са били отложени досега, или които ще трябва да се променят поради възникване на нови обстоятелства. Възможно е тези неща да са свързани с притеснения или да сте песимисти относно тяхното развитие. Преди всичко проверявайте всяка информация и детайли свързани с документи. Този ден ще има с какво да зарадва тези от вас, които умеят и знаят как да планират действията си. Родените под знака на Телец, ще имат късмет, но дали ще го усетите и дали ще го използвате ще бъде индивидуално. Вторник може да разстрои родените под знака на Дева, с една неприятна новина свързана с човек, когото познават или с важно събитие в държавата, където живеят. За родените под знака на Козирог, вторник ще бъде напрегнат ден за тези, които ще имат ангажименти със съдебни или юридически институции. Фокусирайте се върху професионалните си дела, тъй като там ще имате повече задачи и повече нови преживявания.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще ви изненадат различни по характер проблеми в дома. Възможни са ангажименти свързани с техника или вещи, инсталационни повреди и др. Днес може да се зарадвате на среща или събитие свързано с приятел. Във вторник избягвайте конфликтите, тъй като ситуацията няма да се развие в желаната от вас посока. Днес ще бъде добре да дадете приоритет на паричните си дела, но избягвайте хитрости, лъжи или манипулативни действия. За родените под знака на Близнаци, днес предстоят разговори свързани със събития и ангажименти през следващите няколко дни. За родените под знака на Везни, вторник носи любовни, романтични или интимни преживявания. Представителите на зодиакалния знак Водолей ще са склонни към необясними или преувеличени страхове, здравословни неразположения, липса на душевен комфорт.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник някои от основните ви ангажименти ще бъдат свързани с ваш роднина или съсед. Приятелските ви връзки също ще бъдат много активни. Като цяло този ден вещае нормално развитие на ежедневните ви ангажименти. Новите запознанства днес ще останат за дълго в живота ви. Ще обмисляте разговор или ангажимент свързан с дете или с друг млад човек. За родените под знака на Рак, вторник носи късмет и сполука, но нищо няма да падне лесно от небето в ръцете ви. Работете, творете и се развивайте! Ако сте родени под знака на Скорпион, днес внимавайте с думи, обвинения, караници и други лоши или гневни думи, които носят лоша енергия със себе си. За родените под знака на Риби, денят може да се запомни с важна новина или предложение.