Началото на седмицата носи преживявания свързани с приятни събития. Днес ще бъде важно да не се фокусирате единствено във вече възникнали проблеми или неприятности. Следете информацията, която ще получите чрез роднини или приятели, за да не пропуснете важни новини или събития. Понеделник ще бъде благоприятен ден за развитие на професионални (бизнес) или социални контакти. В емоционален план може да преживеете моменти на тъга свързани с роднина, с противоречия в семейството или с други семейни проблеми. Важните празници днес са свързани със Сан Марино, където отбелязват деня на патрона (Света Агата), а Пакистан днес е деня на Кашмир.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в понеделник ще ви се наложи да се ангажирате със задачи, които не са ви приятни или са свързани с неприятни за вас хора. Днес бъдете внимателни в отношенията си с човек, който присъства често в ежедневието ви. Неприятностите днес (където възникнат такива) няма да ви изненадат, но ще преминат бързо. Проблеми във вашата работа или в работата на човек от семейството ви може да бъде причина за спор или кратко напрежение в дома ви. Проявите на ревност или капризи в любовта ще бъдат безсмислени и само ще ви навредят. За родените под знака на Овен, очакванията в понеделник ще са свързани с жена, с която ще има за какво да разговаряте или ще имате сериозен ангажимент за изпълнение. За родените под знака на Лъв, началото на седмицата ще изиска едно по-добро планиране на нещата, с които смятате да се ангажирате през седмицата. За Стрелец това ще бъде ден, в който ще следите събития в живота на роднини или приятели, най-вероятно свързани със здраве.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или козирог, в понеделник се адаптирайте по-бързо към новите неща, които днес ще възникнат като събития. Въпреки по-голямата натовареност на този ден опитайте се да балансирате, да избягвате противоречия или спадове в настроението си. В обществен план са възможни различни масови прояви на група от хора, които се борят за подобряване условията си на живот или поради друга някаква причина. Това ще бъде благоприятен ден за финансовите ви дела, стига тяхната цел да не е печалба на всяка цена. За Телец, денят ще изиска вземане на важно решение, работа с някаква институция, разрешаване на сложен казус. За родените под знака на Дева, днес предстоят разговори или действия с хора от близкото обкръжение. За родените под знака на Козирог ще се наложи да отидат някъде, да се срещнат с някого, да комуникират повече от обичайното.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес благоприятно развитие ще имат дела свързани с пари, за които имате предварителни очаквания. Събитие с роднини или с приятели ще е причина за най-различни емоции през този ден. Като цяло понеделник носи по-скоро позитивни събития, отколкото обратното. Може да запомните понеделник със събитие или важна новина свързана с дома или със семейството ви. Възможно е да ви потърси някой, с когото не сте имали отдавна контакт. За родените под знака на Близнаци, днес ще бъде важно да се възползват от някои добри събития, без да насилват нещата да се развиват единствено по тяхно желание. За родените под знака на Везни, понеделник носи кратки ангажименти, малки доходи или новини от кратко разстояние. За Водолей, денят ще изиска избягване на всякакви рискове. Една неприятна новина може да ви изненада.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, понеделник носи повече от обичайното разговори, срещи или събирания с приятели от различни разстояния. Изненадите през този ден ще имат връзка с хора от кръга ви приятели, колеги или съседи. Не е изключено възникването на ново приятелство свързано с вашата работа, от романтичен характер и др. Много неща може да постигнете през този ден, но нищо няма да се случи ако не сте амбициозни, целенасочени и устремени в постигането на това, което е важно за вас. За родените под знака на Рак, първия ден на седмицата носи новини, които ще ви помогнат да организирате по-добре някои ваши планове за близкото си бъдеще. За родените под знака на Скорпион, днес ще бъде важно да избегнат всякакви неприятности или неприятни хора. За Риби предстои ангажимент свързан с дете или с по-млад човек, най-вероятно от мъжки пол.