Във вторник ще имате благоприятно време за уреждане на неща свързани с документ, договор или споразумение. Този ден може да се запомни със събитие, което ще бъде знак за един важен прелом в живота ви. След края на зимата много неща в живота ви вероятно ще имат съвсем различно развитие. През този ден мнозина ще се вълнуват за здравето или семейните проблеми на приятели. Днес избягвайте прояви на ревност, показване на чувство за собственост или на контрол в личните ви или семейни отношения. Последствията ще са индивидуални, и като цяло – неприятни. Православната църква днес отбелязва празника на Свети Фотий и имен ден имат Светла, Светлан, Силвия, Огнян, Огняна, Искра, Искрен, Пламен, Пламена. В Лапландия празнуват ден на саамите (народа на Лапландия). Това е ден на национален празник за Нова Зеландия, Ниуе, и Токелау.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, за вас вторник ще бъде благоприятен ден за провеждането на сложни делови разговори, сделки и други бизнес отношения. Днес може да се ангажирате с неща, които касаят наследство, имоти на родители или роднини, продажба на имущество и др. Във вторник ще ви изненада телефонен разговор или новина свързана с човек от кръга ви приятели. Изненадите днес ще провокират спомени или действия свързани с хора от Отвъдното. За родените под знака на Овен, днес предстоят преживявания с приятели, в някои случаи ще се споделят неприятни събития в техния живот. За родените под знака на Лъв идва време за вземане на важни решения, в които ще търсите подкрепа и съдействие от страна на близки хора. За Стрелец днес предстоят контакти с нови, непознати хора. Вероятна е среща или събиране свързано с човек от кръга ви роднини или приятели.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, вторник може да бъде един успешен ден за финансовите ви дела, стига те да не нарушават закона. Важно условие ще бъдат вашите разумни и практични действия. Днес анализирайте внимателно възникнали вече събития или проблеми. Вторник ще благоприятства любовни отношения, особено тези, които са кармични или изискват трупане на някакъв житейски опит по един или друг начин. За родените под знака на Телец, денят носи интересни преживявания и съдействие при постигане на важни успехи и резултати. За родените под знака на Дева днес ще бъде важно да завършат вече започнати дела и да използват натрупания досега опит и знания за да успеят и в днешните си дела. За Козирог във вторник е възможно пътуване или някакъв контакт с човек, който живее в друго населено място.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, във вторник ще ви се наложи да се ангажирате с различни ситуации свързани с роднини. Този ден може да бъде сложен, но с воля и упоритост ще можете да постигнете важен за вас успех. Ако избегнете проявите на капризи и инат, днес ще имате един хармоничен ден в любовта. Във вторник ще получите важни за вас новини или ще възникне една нова възможност за вас на работното ви място. За родените под знака на Близнаци, през този ден една неприятна новина или информация ще трябва да се приеме спокойно, философски и като преживяване отредено за вашия житейски път. За Везни във вторник ще възникне необходимост от по-динамично общуване с роднини, приятели, колеги или съмишленици. Родените под знака на Водолей, ще се сблъскат с някои неприятности, които ще бъдат вид изпитание за вашия темперамент, умението ви за самоконтрол и правилно преценяване сложността на конкретната ситуация.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник ще имате ден за сериозна работа, в който не бива да очаквате лесни успехи. Днес разчитайте на собствените си сили, а не на късмета си. Днес не се натоварвайте с емоции, които после трудно ще изчистите от себе си, като: гняв или обида. Вторник ще бъде благоприятен ден за развитие на контакти и отношения с хора извън вашата държава. Вероятни са важни за новини свързани с вашите финансови интереси. За родените под знака на Рак, днес ще възникне разговор, ангажимент или преживяване свързано с човек от близко разстояние. Родените под знака на Скорпион, днес трудно ще бъдат изненадани с нещо. Все пак ще очаквате някаква новина или разговор с жена. За Риби този ден ще изиска преосмисляне на някои планове и идеи. Не бързайте с решенията си!