В събота вероятно приятели или съмишленици в някаква кауза, ще пожелаят да прекарате част от деня си заедно с вас. Денят носи новина, която ще бъде важна за постигането на един ваш успех или план. Проблемите на работното място ще покажат, че възможностите ви днес са ограничени. Днес избягвайте конфликтите и противопоставянията, защото те ще наранят емоционално предимно вас. Православната църква днес отбелязва деня на Света мъченица Валентина и свети Харалампий Магнезийски (Чуминден) – покровител на пчеларите и меда. Имен ден днес празнуват Валентина, Валентин, Валя, Вальо, Харалампи, Ламбо, Пейо, Пейчо, Пейка. Католическата църква отбелязва Ден на Света Схоластика.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, в събота насочете вниманието си преди всичко към работа свързана с дома, със стопанството или с друг вид физическа работа. Ще отделите достатъчно време за почивка и за различни преживявания с хора от семейството си. Днес ще се срещнете или разговаряте по въпроси свързани с духовния живот, с невидимите неща около нас. За съжаление този ден носи една неприятна новина свързана с човек, когото познавате. За родените под знака на Овен, в събота предстои интересен разговор или преживяване, което тепърва ще има развитие през следващите дни и седмици. За родените под знака на Лъв, денят носи много работа, интересен разговор, придобивка или удовлетворение от нещо, с което днес ще се ангажирате. За родените под знака на Стрелец, събота ще изиска внимание, предпазливост и по-голяма чувствителност към всичко, което ви се дава да преживеете днес.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, събота в много отношения ще бъде важен ден, особено за развитие на специални, съдбовни събития в личен или в обществен план. Днес ще видите някои реални резултати на действията си от вчера. Днес избягвайте новите начинания, и се опитайте да балансирате и хармонизирате важните неща и отношения в живота си. В събота може да отделите време за учене, усвояване на нови знания или обучаване на други хора, в умения, които вие притежавате. За родените под знака на Телец, събота носи по-сериозно ангажиране с домашни дела, които не сте успели да свършите през седмицата. За родените под знака на Дева, това ще бъде ден, в който трудно ще може да прогнозирате развитието на разговор или събитие, с което ще се ангажирате днес. За родените под знака на Козирог, днес предстои важен разговор свързан с дете или с деца, както и една интересна виртуална или реална среща с роднина или с приятел.
Ако сте родени под знака на Близнаци, Везни или Водолей, днес ще имате ангажименти свързани с битови или имотни дела. Денят ще бъде благоприятен за подобни начинания и ще можете да се справите с всичко, тъй като ще получите помощ и подкрепа. Възможно е да възникне напрежение при пътуване или при контакти с хора от друго населено място. Изненадите днес вероятно ще са свързани с деца или с млади хора. За родените под знака на Близнаци, предстои ден на оживена виртуална комуникация или общуване с хора, които живеят в близост до вас. Родените под знака на Везни, може да имат един интересен ден, с някои неочаквани, но приятни преживявания. За родените под знака на Водолей, в събота ще бъде важно да мислят преди да реагират на всяка новина или събитие.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, събота носи несигурност в отношенията ви с хора около вас. Днес може да имате усещане, че другите хора ви гледат странно или ви смятат за странни по някакъв начин, не разбират това, което правите, или в което вярвате. Днес може да изпитате разочарование в любовния си живот, като ще сте склонни да представяте себе си по един по-различен, не отговарящ на истинската ви същност образ. Съществува тенденция към прекалено идеализиране на романтичните интереси по това време, игнориране на очевидните недостатъци, които са ясни за другите. За родените под знака на Рак, днес ще бъде важно да усещат финансова сигурност и в повечето случаи действията или разговорите ви ще бъдат насочени в тази посока. За родените под знака на Скорпион, събота може да бъде един успешен ден, с реализация на важни дела, или с получване на важни новини. За родените под знака на Риби, днес ще бъде важно да съхранят спокойствие, да се избягват неприятности, конфликтни хора и всякакви непредсказуеми като развитие ситуации.